Marko i Luna u gradu GREHA proslavili njegov rođendan! Ona razočarana, imaju veliki PROBLEM, ali Miljkovićeva reakcija sve je rešila! (FOTO)

Autor: N.J.

Zabava

04.10.2022

10:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

,,Grad greha" kako ga mnogi zovu bila je destinacija na kojoj su Marko i Luna proslavili njegov 39. rođendan

Marko i Luna u gradu GREHA proslavili njegov rođendan! Ona razočarana, imaju veliki PROBLEM, ali Miljkovićeva reakcija sve je rešila! (FOTO)

Foto: YouTube/printscreen/ Sikter Tube

Luna Đogani i Marko Miljković

Luna Đogani i Marko Miljković poslednjih nekoliko dana borave u Sjedinjenim Američkim Državama, a svoje iskustvo prenose putem društvenih mreža. Zadovoljni i nasmejani, Miljkovići su otkrili šta je ono što im se najviše dopalo na ovom putovanju:

- Njujork je šlag na torti, jedva čekam da sve obiđemo. Najjači utisak je Beverli Hils, kuće poznatih - kaže Marko.

Foto: YouTube/printscreen/ Sikter Tube

Luna Đogani i Marko Miljković

Luna je istakla da lepota koju su doživeli, ne mogu da prenesu putem videa i da je ovog puta njena želja ispunjena. Ipak, s obzirom na to da su se za putovanje odlučili baš za Markov rođendan, Luna je istakla da je razočarana jer nije uspela da nabavi svećice za rođendan.

- Minus za Las Vegas za organizaciju iznenađenja. Torta je prelepa, ali nemaš kako da duvaš svećiće - rekla je Luna, ali i pored toga Miljković je bio oduševljen te su se snašli kako bi Marko zamislio želju. On je upalio upaljač i oduvao plamen.

Kako je izgledao Markov rođendan pogledajte ovde:

- Upropastili su mi iznenađenje, htela sam i kafu da ti donesem, nemamo kako da ni da isečemo tortu - pričala je Luna kroz osmeh.

Oni su najavili odlazak u  još dva grada, a u međuvremenu malu Miu čuvaLunina majka Anabela Atijas, a pomažu joj mlađe ćerke Nina i Blanka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading