MEČ KOJI JE MOGAO DA ODE NA OBE STRANE: Na kraju u Čelarevo idu sva tri boda!

Autor:

Sport

04.10.2022

09:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U osmom kolu Područne lige Sombor ekipa ČSK Pivara gostovala je u Mladenovu ekipi Budućnosti. Bodovi idu nazad za Čelaraevo, rezultat je bio 1:0 u korist gostujućeg sastava.

MEČ KOJI JE MOGAO DA ODE NA OBE STRANE: Na kraju u Čelarevo idu sva tri boda!

Foto: Privatna arhiva

ČSK je u ovaj meč ušao nakon dve loše utakmice u nizu. Uspeli su momci trenera Karakaša da uzmu samo jedan bod u poslednja dva kola. Budućnost je u nešto boljoj formi, ali je i ona na iznenađenje mnogih poražena u poslednjem kolu na gostovanju ŽAK-u. Domaćin ovog susreta se do ovog meča nalazio na osmoj poziciji na tabeli, dok je ČSK bio peti.

Republika
 

 

Utakmica je počela klasičnim ispitivanjem snaga, nije bilo previše rizika na obe strane. Pretežno je lopta bila na sredini terena sa po nekom akcijom ka šesnaestercu protivnika.

U prvom delu igre gledali smo izjednačen meč, sa po dve šanse na obe strane ali je rezultat ostao 0:0. Odmah po početku drugih 45 minuta meča viđen je gol. Izbijena lopta od strane domaćeg sastava u petercu dolazi do Nemeta, ovaj se odlično snalazi i dovodi ČSK u vođstvo. Od tog trenutka domaći igrači se bude i kreću sa ofanzivom na gol Tankosića. Velikim zalaganjem uspevali su gosti da odbrane nalete igrača Budućnosti. Pred sam kraj meča sastav iz Čelareva ostaje sa igračem manje, rezervista Saračević posle samo sedam minuta na terenu dobija crveni karton. Do kraja meča Budućnost brojčano nadmoćnija niže prilike ispred gola protivnika ali je rezultat ostao nepromenjen. Posle susreta izjave o meču dobili smo od igrača oba sastava kao i od trenera gostiju.

- Utakmica kao i svaka druga u gostima, vrlo napeta i teška. Došli smo po tri boda i uzeli smo ih. Imali smo inicijativu tokom celog meča ali falio je gol koji je došao početkom drugog poluvremena. Dosta neiskorišćenih šansi na čemu moramo da poradimo i biće dosta lakše. Odlična utakmica, želim sve najbolje domaćinu u nastavku takmičenja – izjavio centarfor gostujućeg tima Vukašin Perunović.

Republika

Foto: Privatna arhiva

Budućnost Mladenovo - ČSK Čelarevo

 

- Kao što sam najavio da će biti teško gostovanje u Mladenovu sam tok utakmice je to i potvrdio. Naša dobra igra bila je dovoljna za taj jedan pogodak u 48. minutu zato smo izašli kao pobednici. Sigurno je da su i domaćini imali dve dobre prilike da postignu gol i okrenu meč u svoju korist, ali na našu sreću to se nije dogodilo. Imali smo i mi dve stopostontne prilike u prvom poluvremenu, mogli smo utakmicu  da otvorimo na vreme, ali po ko zna koji put nismo iskoristili takvu šansu. Sve u svemu sigurno zaslužena pobeda, jer smo po igri pokazali da smo bolja ekipa na terenu bili u ovom meču. Mojim igračima čestitam na pobedi, a domaćinu želim sve najbolje u daljem toku takmičenja i puno sreće u narednim utakmicama – izjavio šef stručnog ČSK Pivare Vlado Karakaš.

- Izjednačena utakmica, bolja igra gostiju, iako smo mogli i mi do trijumfa. Prvo poluvreme dosta izjednačeno, po dve šanse na obe strane. Drugo poluvreme je otvoreno nesretno po našu ekipu kada jednu loptu koja je poslana kroz peterac, naša ekipa izbija, a na nju natrčava gostujući igrač i daje gol. Na kraju smo imali dve-tri dobre šanse tj. zicera da izjednačimo, pa i čak da pobedimo, ali nismo uspeli. ČSK je bio bolji za taj gol i zasluženo slavio. Mi se okrećemo svojim obavezama u prvenstvu, a gostima ćemo poželeti mnogo sreće u nastavku prvenstva – izjavio igrač Budućnosti iz Mladenova Mario Gajdobranski.

Posle ovog meča ČSK je zadržao petu poziciju na tabeli, a ekipa Budućnosti je spala na 12. mesto na tabeli. Predstojećeg vikenda u Čelarevo dolazi ekipa Korduna, dok Budućnost ide na duel sa liderom u Stuparu.

Budućnost (Mladenovo) - ČSK Pivara (Čelarevo) 0:1 (0:0)

Budućnost: Lugonja, Gajdobranski, Popović (od 62' Malešević), Vićentijević (od 62' Kajtes), Kovačević (od 75' D. Bajić), Puđa, Bukvić, Željko, Lazarević, Vignjević (od 49' Bošnjak), Jurčević (od 75' Batez).

ČSK Pivara: Tankosić, Panić, Pravilović, Sikirić, M. Ileš (od 60' Gajdobranski), Perunović (od 78' Mitrović), Ni. Zagorčić (od 46' Ne. Zagorčić), Sijanovski (od 68' D. Ileš), Cicmil, Šoven, Nemet (od 78' Šarčević).

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading