ČSK PUTUJE U MLADENOVO: Pobeda je imperativ, ali se pita i Budućnost!

Autor:

Sport

01.10.2022

16:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovog vikenda na programu je osmo kolo Područne lige Sombor. Jedan od parova ovog kola je Budućnost i ČSK Pivara. Meč se igra sutra u Mladenovu sa početkom od 15:30.

ČSK PUTUJE U MLADENOVO: Pobeda je imperativ, ali se pita i Budućnost!

Foto: FK ČSK Pivara Čelarevo

Najava utakmice Budućnost Mladenovo - ČSK Čelarevo

Budućnost u ovaj meč ulazi nakon pomalo iznenađujućeg poraza na gostovanju ekipi ŽAK-a. Put Mladenova krenuli su posle rezultata 2:0 u korist domaćina. U dosadašnjem toku sezone sa skorom 2-2-3 Budućnost se nalazi na devetom mestu sa osam bodova.

 

Na domaćem terenu imaju dve vezane pobede što im daje za pravo da se nadaju i sutra dobrom ishodu. Gosti na nedeljnom meču se nalazi u manjoj krizi.

Posle poraza od Rusina i podele bodova na domaćem terenu sa ekipom Soko igrači trenera Karakaša u ovaj meč ulaze sa imperativom pobede.

Republika

Foto: FK ČSK Pivara Čelarevo

 

Prošlogodišnji član višeg ranga sa učinkom 4-1-2 zauzima peto mesto na tabeli. Ekipa iz Čelareva posle sedam odigranih mečeva za liderom zaostaje šest bodova, bodovi su im preko potrebni i meč u Mladenovu će im dosta značiti po pitanju daljeg toka prvenstva.

U najavi meča svoju izjavu dao je igrač gostiju Vukašin Perunović.

Republika

Foto: Foto- Ilustracija: Republika.rs, Shutterstock

 

- U nedelju nas očekuje utakmica protiv Budućnosti iz Mladenova, nadam se da će biti zanimljiva utakmica za gledanje, ali neophodno je da 3 boda odu za Čelarevo. Spremni smo za ovu utakmicu, trenirali smo naporno i vredno ove nedelje, atmosfera u ekipi je odlična i nadamo se najboljem ishodu. Nadam se da ćemo uspeti da se vratimo tamo gde nam je mesto a to je vrh tabele." Pored njega svoj komentar na meč u Mladenovu izneo je I trener Vlado Karakaš: „Što se daljeg toka takmičenja tiče, okrećemo se već narednom susretu koji igramo protiv Budućnosti u Mladenovu, gde ćemo imati veoma motivisanu i dosta čvrstu ekipu za protivnika. Sigurno je da ćemo morati uložiti puno truda i želje da se izborimo i vratimo na pobedničke staze.

Hoće li se kriza tima iz Čelareva produžiti ili će meč u Mladenovu biti početak pobedničkog niza saznaćemo već sutra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading