ČETVRTI TRIJUMF U PET MEČEVA: ČSK nadigrao Budućnost Parage u Čelarevu! (FOTO)

Autor:

Sport

12.09.2022

05:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Lavovi" slavili golovima Perunovića u 12. i Gajdobranskog u 77. minutu, dok su gosti do pogotka došli u 89. minutu preko Đokića.

ČETVRTI TRIJUMF U PET MEČEVA: ČSK nadigrao Budućnost Parage u Čelarevu! (FOTO)

Foto: FK ČSK Čelarevo

Detalj sa utakmice ČSK-a i Budućnosti

Nova pobeda "lavova", niz se nastavlja, pao je još jedan rival u trci! Fudbaleri ČSK-a pobedili su Budućnost Parage sa 2:1 u petom kolu PFL Sombor u Čelarevu.

Ovo je bio četvrti trijumf domaćina u pet mečeva i na najbolji način započeli su misiju povratka u Vojvođanski "Sever"!

Republika

Foto: Promo

 

Još jednom su "lavovi" demonstrirali nadmoć nad rivalom i mogli mnogo ubedljivije da slave, nije bilo previše šansi na meču, ali i pored toga ovo je bila jedna stvarno dobra partija.


Gosti su igrali nešto čvršće na ivici žutog kartona, imaju mladu ekipu, i nisu previše pokazali u Čelarevu jer im domaćin to nije dozvolio, malo šansi je bilo danas za goste, uglavnom se domaći napadali i pritiskali, a kad bi se gosti našli u šansi oni bi tu šansu brzo prokockali.
Republika

Foto: FK ČSK Čelarevo

Semafor utakmice u Čelarevu

Moglo bi se reći da je domaćin ceo meč držao pod kontrolom i da se tek pred kraj isplatio nešto jači pritisak gostiju za počasni pogodak gde je na jedan daljinski šut golmanu lopta prošla kroz ruke u gol. A pre toga aposolutna kontola lopte ČSK-a, čak je u nekim trenucima meč bio dosadan za gledanje.

Jedan gol ČSK postigao je početkom meča, gde smo imali inicijativu i gde je stameni centarfor u situaciji kad je utrčao imao lepu šansu da zatrese gol, ali lopta odlazi u korner iz kog Perunović postiže lep pogodak glavom.

Drugi gol delo je Gajdobranskog, naši igrači su po levoj strani terena razmenjivali pasove i na centaršut Saračevića Gajdobranski loptu bukvalno unosi u gol.

Republika

Foto: FK ČSK Čelarevo

Detalj sa utakmice u Čelarevu

Trener domaće ekipe Vlado Karakaš imao je samo reči hvale za svoje igrače i zadovoljan je igrom, mada ističe da može uvek bolje i to unosi dodatnu inspiraciju:

- Sami tok utakmice je pokazao da smo bolja ekipa u odnosu na protivnika, možemo samo da žalimo za neiskorišćenim prilikama, da utakmicu već u prvom poluvremenu završimo u našu korist sa većom gol razlikom i da uđemo rasterećeni u drugo poluvreme. Ono što ohrabruje jeste već bolja prikazana igra celog tima u odnosu na predhodne utakmice i sigurno kako bude odmicao dalji tok takmičenja da će ova ekipa igrati sve bolje i sa manje oscilacija u igri.

Republika

Foto: FK ČSK Čelarevo

Sastav i rezervisti ČSK-a

U istom maniru svoje viđenje kako je tekao meč, izneo je kapiten ČSK-a Jovan Šoven koji je odigrao na boljem nivou od prethodnih puta i poneo svoju ekipu do važnog trijumfa pred nastavak u prvenstvenoj trci:

- Vidno motivisanija i energičnija utakmica od srede i utakmice sa Gložanom, dobro otvorena ranim golom i kontrolisana do samog finiša gde primamo jedan naivan gol nakon što igrac protivničke ekipe šutira bez bloka i pogađa za 2:1, na kraju strepnja do samog kraja utakmice. Puno tenzije na terenu i oštrih duela što se i očekivalo od derbija kola. Ekipa se izdigla nakon teškog poraza i nastavila pobednički niz u ligi što raduje sve u klubu.

Posle treće pobede zaredom, ČSK narednu utakmicu igra u Ruskom Krsturu protiv FK Rusin.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading