Ruski Krstur u epicentru zbivanja: Borba za vrh tabele se zahuktava - Rusin i ČSK imaju iste ambicije! (FOTO GALERIJA)

Autor:

Sport

16.09.2022

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šesta runda Područne lige Sombor donosi izuzetno zanimljiv meč u Ruskom Krsturu u kojem će snage odmeriti dve ekipe koje u aktuelnoj sezoni imaju najviše ambicije.

Ruski Krstur u epicentru zbivanja: Borba za vrh tabele se zahuktava - Rusin i ČSK imaju iste ambicije! (FOTO GALERIJA)

Foto: ČSK Čelarevo

Na stadionu "Jaraš" u Ruskom Krsturu sastaće se ekipe Rusina i ČSK iz Čelareva koje su u uvodnih pet mečeva ostvarile po četiri trijumfa i koje žele da pobedom u predstojećem susretu osvoje bodove koji bi mogli da ih vinu u sam vrh tabele Područne lige Sombor.

 

Domaća ekipa je zadržala okosnicu tima iz prethodne sezone i plan je da u aktuelnoj sezoni izbore plasman u viši rang čime bi na najbolji mogući način proslavili stogodišnjicu postojanja kluba. Sa druge strane ekipa iz Čelareva se nalazi u seriji od tri uzastopna trijumfa i svakako želi da i na teškom gostovanju u Ruskom Krsturu nastavi pobedonosni niz.

Šef stručnog štaba domaćih Zlatko Sajaković je pred ovaj susret izjavio:

- Očekuje nas izuzetno kvalitetna utakmica protiv ekipe ČSK. Od mojih momaka tražim da budu maksimalno skoncentrisani i da igramo našu igru, da iskoristimo to što igramo na domaćem terenu.

 

Šef stručnog štaba ekipe iz Čelareva Vlado Karakaš je izjavio:

- Ono što moram da istaknem da nas u nedelju očekuje jako teško gostovanje protiv kvalitetne ekipe Rusina, po meni sigurno jedne od najboljih ekipa u ovom rangu takmičenja, što nama sigurno predstavlja motiv, da pobedimo jednu ovako kvalitetnu ekipu i da se priključimo samom vrhu tabele. Što se moje ekipe tiče svi igrači su spremni i na raspolaganju su za ovu utakmicu, siguran sam da ćemo pružiti jednu dobru i kvalitetnu igru i očekujem da se vratimo ne poraženi sa ovog gostovanja.

Dvadesetjednogodišnji napadač ČSK Čelareva Uroš Cicmil svestan je šta duel u Ruskom Krsturu može doneti njegovoj ekipi:

- Derbi kola, dve ekipe koje su u ovu sezonu ušle sa najvećim mogućim ambicijama, što dosadašnji rezultati i pokazuju... Nakon ispuštenih bodova u drugom kolu uspeli smo da se konsolidujemo i napravimo niz pobeda koji sada želimo da nastavimo... Poštujemo protivnika ali smo isto tako svesni veličine grba koji nosimo i kluba koji predstavljamo tako da će sve osim tri boda za nas biti neuspeh.

Meč Rusin:ČSK igra se u nedelju 18. septembra na stadionu "Jaraš" u Ruskom Krsturu sa početkom od 16 časova.

- PFL Sombor, 6. kolo:

Budućnost (Gložan) - Borac 46 (Obrovac)

Borac (Bački Gračac) - Naša Zvezda (Silbaš)

Crvenka (Crvenka) - Lipar (Lipar)

Polet (Karavukovo) - Tvrđava (Bač)

Budućnost (Parage) - Hajduk (Stapar)

Rusin (Ruski Krstur) - ČSK (Čelarevo)

Soko (Nova Gajdobra) - ŽAK (Sombor)

Budućnost (Mladenovo) - Kordun (Kljajićevo)

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading