SRPSKA PEVAČICA je apsolutna REKORDERKA u broju brakova! 12 puta je rekla ''DA', niko ne zna NIŠTA O OVOME': Jedan se otegao, drugi se protegao!

Autor:

Zabava

04.10.2022

09:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja Odžaklijevska o svojih 12 brakova.

SRPSKA PEVAČICA je apsolutna REKORDERKA u broju brakova! 12 puta je rekla ''DA', niko ne zna NIŠTA O OVOME': Jedan se otegao, drugi se protegao!

Foto: youtube.com/printscreen

Žene sa naše javne scene su neretko pod lupom javnosti  zbog ljubavnog života. Broje im se partneri, kako zvanični tako i nezvanični, a ako su imale nekoliko brakova, šale na njihov račun su neretke. O brakovima Nataše Bekvalac, Zlate Petrović i Zorice Brunclik se priča naširoko, a malo ko zna da je rekorderka u broju brakova zapravo Maja Odžaklijevska.

Republika

Foto: ATA Images

Maja Odžaklijevska o brakovima

Ona je jednom prilikom otkrila da je imala brojne muškarce u svom životu, koje je lako i ostavljala.

- Imala sam 12 takozvanih brakova. Kako dođe onaj momenat da krene zvocanje ili ponašanje koje mi se ne dopada, ja strpam sve stvari u kese za dubre i kažem: 'Stvari su ti ispred.' Ćao, doviđenja i novi brak. Moja majka je govorila: 'Jedan se otegao, drugi se protegao" - rekla je pevačica svojevremeno.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading