STRAVIČNA ispovest glumice o jezivim ZLOSTAVLJANJIMA: Tri puta sam SILOVANA, ostala sam TRUDNA sa silovateljem!

Autor:

Zabava

04.10.2022

08:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumica Ešli Džad otkrila je svoje stravično životno iskustvo.

STRAVIČNA ispovest glumice o jezivim ZLOSTAVLJANJIMA: Tri puta sam SILOVANA, ostala sam TRUDNA sa silovateljem!

Foto: Printscreen youtube.com/Good Morning America

Ešli Džad

Glumica Ešli Džad 2011. godine je objavila svoju biografiju u kojoj je otkrila da je više puta bila žrtva se*sualnog zlostavljanja. Naime, bila je žrtva silovanja kao dete, potom kao tinejdžerka, a zatim ju je napastvovao i rođak čijeg se imena setila tek nakon psihoterapije.

Roditelji su joj se razveli kada je imala četiri godine, a u sedmoj godini je upala u depresiju, nakon čega je ubrzo postala žrtva zlostavljanja, a kada je to rekla svojim bližnjima, nisu joj verovali.

Republika

Foto: Printscreen youtube.com/Good Morning America

Ešli Džad

Majka koja je trebala da joj bude uzor, priređivala joj je samo neprijatnosti. Pa je glumica bila izložena stalno se*sualnim eskapadama svoje majke Naomi, kao i njenim fizičkim obračunima s brojnim partnerima. Imala je i pištolj pa se Ešli s oružjem igrala od malih nogu, a čak se i oprobala u ruskom ruletu. Do svoje osamnaeste godine promenila je čak trinaest škola, zbog čega se stalno osećala nepoželjno. 

Pobeda na manekenskom takmičenju u srednjoj školi joj je donela dvomesečni ugovor za rad u Japanu, zbog čega se ona ponadala da će se imati novi početak, ali je bila izložena nepristojnim ponudama menadžera, dok je jedan od manekena pokušao da je prisili na oralni se*s. Uspela je da nastavi dalje, prioritet joj je bilo obrazovanje. Diplomirala je na Univerzitetu u Kentakiju, pa se preselila u Holivud gde je ostvarila zavidnu karijeru.

Republika

Foto: Printscreen youtube.com/Good Morning America

Ešli Džad o silovanju

Svoje ožiljke i traume iz prošlosti je godinama krila, a na nagovor supruga je javnosti razotkrila prošlost koja je potresla čitav svet. Između ostalog, Ešli je napisala i da ju je sestra Vinona motivisala da se prijavi na rehabilitaciju zbog prejedanja. 

– Preživela sam se*sualno zlostavljanje, silovanje i incest. Blagoslovena sam jer su mi 2006. osoba koje su proživele isto pomogle u oporavku… Leto 1984. je bilo bolno. Jedna me odrasla osoba dva puta silovala, dok me druga odrasla osoba neprestano zlostavljala, a jedan je muškarac pritom sve posmatrao (sada znam da je to bilo zato jer mu je bio potreban svedok, neko ko će potkopati moju izjavu u slučaju da odlučim sve prijaviti) – napisala je jednom prilikom na društvenim mrežama.

Glumica tvrdi da i dalje pati od depresije i dodaje da su joj terapije pomogle da dođe do sećanja koje je potisnula, naročito kada se radi o incestu koji je preživela.

Imala je i stravičnu nesreću, kada je tokom naučnog istraživanja bonobo majmuna u Kongu pala u divljini, a pad je samo pukom srećom preživela. Tada je polomila nogu na četiri mesta i doživela oštećenje nevara, a sate je provela u bolovima. Nosili su je 3 sata i 6 sata vozili motorom, sve dok nije dospela do grada.

- Bez moje braće i sestara iz Konga, unutrašnje krvarenje bi me ubilo ili bih i izgubila nogu. Budim se plačući od zahvalnosti, duboko dirnuta zbog svake osobe koja je doprinela nečemu što mi je dalo život i spasilo mi duh tokom odiseje koja je trajala čak 55 sati - napisala je tada.

Republika

Foto: Printscreen youtube.com/ABC News

Ešli Džad o zlostavljanju

Pre nekoliko godina, na konferenciji “Women in the World”, Ešli je govorila o najbolnijoj temi koja joj je obeležila život - abortusu. Naime, ona je otkrila da je odluku o prekidu trudnoće donela jer je zatrudnela nakon silovanja, te da bi u slučaju da je rodila dete, otac dobio pravo na starateljstvo od strane države.

- Razlog zbog kog sam htela da prenesem svoje vlastito iskustvo jeste da sam vrlo otvorena i, kao što svi znaju, silovanje sam preživela tri puta. Nakon jednog od njih ostala sam trudna i vrlo sam zahvalna što sam uspela pristupiti sigurnom i legalnom abortusu. Silovatelj, koji je iz Kentakija, imao bi očinska prava i u Tenesiju, odakle sam ja. Morala bih da budem roditelj zajedno sa čovekom koji me je silovao - pričala je Ešli.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading