PRASE CINKARA, VADI SE NA MAFIJU! Baka: Terali su me da se snimam kako šmrčem!

Autor:

Zabava

04.10.2022

04:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ilić je pričao da je bio primoran da napravi sporni snimak, pa je pomenuo nekoliko imena iz kriminalnog miljea.

PRASE CINKARA, VADI SE NA MAFIJU! Baka: Terali su me da se snimam kako šmrčem!

Foto: Republika

Jutjuber Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, pojavio se juče u policijskoj stanici 29. novembar povodom saslušanja, ovoga puta zbog navoda da koristi psihoaktivne supstance. Ovo saslušanje nije imalo veze ni s jednim od prethodnih, ali imajući u vidu video- klipove i navode medija, a, pre svega, lični video koji je Prase postavio na Jutjub kanal, a na kom se vidi kako šmrče beli prah nalik kokainu, usledila je istraga policije.

Takođe, trebalo je ispitati i Bakinu vezu kako s našom, tako i s bosanskom mafijom, s kojoj je navodno bio dovođen u pitanje.


Kako Republika saznaje, jutjuber se u policiji prao govoreći da je bio primoran da se snima kako šmrče beli prah iako on tvrdi da je bio u pitanju šećer, pa je cinkario nekoliko nekadašnjih prijatelja, a pomenuo je nekoliko imena koja pripadaju kriminalnom miljeu. 


- Bogdan je razgovor počeo tako što je objašnjavao da je smešna priča da koristi bilo kakve nedozvoljene supstance iako se na snimcima jasno vidi beli prah nalik kokainu, za koji on tvrdi da je šećer. On kaže da je snimak nastao na nagovor prijatelja s kojima danas nije u kontaktu - "ma naterale me budale da kao ja šmrčem, a tada nisam razmišljao o posledicama, čista fora", navodno je tako rekao Baka, napominjući da su ga oni pumpali da se tako snimi uz objašnjenje da će verovatno svi da misle da je u pitanju šala - kaže upućeni izvor u celu priču, te navodi da je Baka pominjao ljude iz kriminalnog miljea, ali sve vreme želeći da se ogradi o njih:


- Kada su ga pitali za neka imena, kao i sumnjiva putovanja, nije negirao da određene osobe ne poznaje, već je želeo da se ogradi od njih, te je sve što je rekao njima upućivao da svaljuje krivicu sa sebe. 

 

Foto: TV Pink/printscreen

Slika iz spornog snimka Jutjubera

 


Inače, po dolasku u policijsku stanicu Baka je prišao da da izjavu, da bi u sledećem trenutku počeo da se zeza i viče, da vređa čelnika Pinka Željka Mitrovića, da bi na kraju pokazivao srednji prst i zviždao pred okupljenim novinarima. Isto je uradio na vratima policijske stanice kada je završio davanje iskaza nekoliko sati kasnije.

 

On je onda pobegao od pripadnika sedme sile, te je tražio policiji da ga sprovede na drugi ulaz, a izbegao je da odgovori i na pitanje sedme sile, zbog čega je odbio poligraf, koji mu je Mitrović uredno ponudio, a na koji bi zajedno otišli i razjasnili ko laže. Nekoliko minuta nakon što se odvezao iz policijske stanice Bogdan je na Instagramu okačio stori na kom se izvinjavao policiji zbog skandaloznog ponašanja.

 

Foto: V. Lukić

Baka Prase dobio prekršajnu prijavu zbog nedoličnog ponašanja ispred policije

 

- Izvinjavam se policiji na neprikladnom ponašanju i pokazivanju prsta. Namera nije bila nepoštovanje institucije, već poruka za medije. Hvala inspektorima na korektnom i profesionalnom postupanju - pokušao je da se opere jutjuber. 


Čim je izašao iz policije, dobio novu prijavu


Kako izvor za Republika kaže, Bogdanu Iliću preti kazna u iznosu od 5.000 do 10.000 dinara zavisno od odluke sudije, zbog učinjenog prekršaja nepristojno, drsko i bezobrazno ponašanje iz Zakona o javnom redu i miru. Prase je okupljenim novinarima, koji su uredno prišli da pitaju za izjavu, pokazao srednji prst, što je uradio i pred licima u uniformi, da bi po završetku iskaza saznao da mu je napisana prekršajna prijava zbog nedoličnog ponašanja.


 - Policija mu je napisala kaznu za nedolično ponašanje, a onda prisutnima tražila lične karte da bi svedočili o onome što je Ilić radio na ulazu u policiju - otkrio je izvor.

BONUS VIDEO:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading