Baka pokušava da se OPERE od PROSTAČKOG ponašanja, ali prekasno! Prase ''POPILO'' kaznu, pa se sad vadi! (FOTO)

Autor:

Zabava

03.10.2022

13:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Baka Prase se bezuspešno pravda i pere od nedoličnog ponašanja ispred policijske stanice.

Baka pokušava da se OPERE od PROSTAČKOG ponašanja, ali prekasno! Prase ''POPILO'' kaznu, pa se sad vadi! (FOTO)

Foto: Republika

Bogdan Ilić - Baka Prase, danas je bio na dvočasovnom saslušanju u policijskoj stanici 29. Novembar ispred koje je napravio haos pre samog ulaska. Naime, on je vikao, psovao i vređao sve koji su bili pristuni, te sve vreme pokazivao srednji prst, zbog čega su policijske službe odmah reagovale, te protiv njega podnele prekršajnu prijavu.

Republika

Foto: V. Lukić

Baka Prase ispred policijske stanice

On se sada oglasio na svom Instagram profilu, gde je pokušao da se opere i izvini policijskim službenicima, ali bezuspešno.

- Izvinjavam se policiji na neprikladnom ponašanju. Namera nije bila nepoštovanje institucije, već poruka za medije. Hvala inspektorima na korektonim i profesionalnom postupanju - napisao je Ilić.

Republika

Foto: instagram.com/bakaprase

Baka Prase se pravda

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Pink voli Baku

03.10.2022 15:19

Samo da pitam: "Kol'ka je kazna ako pokažeš dva palsa? Pitam za druga, pošto je juče pokazao palseve jednoj zgodnoj polisajki, al nije baš materijalno stituirat, pa ko velim da gi ne ribnu puno ako meže, ako, ne, nije problem, ću da mu sredim preko Zadrugara pošto imaju utisaj na milisiju! 😂🤣