PALA KAZNA! Baka Prase UNEZVEREN nakon DVA SATA provedenih u stanici, molio da ga sprovedu na drugi izlaz!

Autor:

Zabava

03.10.2022

11:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Baka Prase dobio prekršajnu prijavu.

PALA KAZNA! Baka Prase UNEZVEREN nakon DVA SATA provedenih u stanici, molio da ga sprovedu na drugi izlaz!

Foto: V. Lukić

Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase danas je bio na dvočasovnom informativnom razgovoru u policijskoj stanici 29. Novembar, gde je navodno dobio i kaznu za nedolično ponašanje, prenosi Informer.

Republika

Foto: V. Lukić

Baka Prase

Naime, on je prilikom dolaska psovao ispred policijske stanice i pokazivao srednji prsti, a odmah po ulasku u stanicu je dobio prekršajnu prijavu za nedolično ponašanje.

- Policija mu je odmah pisala kaznu za nedolično ponašanje, a svedocima su uzeti podaci kako bi svedočili o ovom incidentu - otktrio je izvor s mesta zbivanja.

Jutjuber je nakon obavljenog razgovora pokušao da izađe na jedan od izlaza, ali se u jednom trenutku vratio u stanicu i zamolio policiju da ga sprovede na drugi izlaz. 

Republika

Foto: V. Lukić

Bogdan Ilić ispred policijske stanice

Podsetimo, Više javno tužilaštvo u Beogradu dalo je nalog Prvom osnovnom javnom tužilaštvu da izvrši provere u odnosu na Bogdana Ilića i S.V. u cilju utvrđivanja eventualnog postojanja bitnih elemenata krivičnog dela Poreska utaja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading