Sanja Kužet uhvaćena bez TRUNKE ŠMINKE! Voditelja u izdanju u kakvom je niste navikli, nećete verovati kako izgleda! (FOTO)

Autor:

Zabava

03.10.2022

12:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljku Sanju Kužet uhvatili smo bez u opuštenoj varijanti i bez šminke.

Sanja Kužet uhvaćena bez TRUNKE ŠMINKE! Voditelja u izdanju u kakvom je niste navikli, nećete verovati kako izgleda! (FOTO)

Foto: instagram.com/sanja_kuzet

Sanja Kužet

Voditeljka Sanja Kužet važi za jednu od najpoželjnijih i najlepših na našoj javnoj sceni. Svojom lepotom godinama unazad pleni sa malih ekrana, a na njen izgled ne ostaju ravnodušne ni pripadnice lepšeg pola, a kamoli muškarci.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sanja Kuzet (@sanja_kuzet)

 

Međutim, mi smo uspeli da je uhvatimo u opuštenoj varijanti. U farmerkama i dukserici, ali i bez šminke. Iako bi mnoge verovatno bile neprepoznatljive, to nije slučaj kod Sanje. Podjednako lepa sa i bez šminke i u kežual varijanti, oduševila je sve koji su imali prilike da je vide kako izgleda kada nije pred kamerom, prirodna i nasmejana.

Sanja je definitivno primer prirodne lepote i izgleda, koji uvek više pleni od filtera, silikona i svega onoga što je u današnje vreme ''moderno''.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading