Čeda Čvorak predstavio pesmu "Ljubavi bivše": Kad sam digao ruke od svega pojavila se Dunja! (VIDEO)

Autor:

Zabava

03.10.2022

12:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U planu je skora promocija pesme,spota kao i ugovaranje nastupa, a za kraj godine Čeda planira novi singl za pesmu koja se zove "Sreća"

Čeda Čvorak predstavio pesmu "Ljubavi bivše": Kad sam digao ruke od svega pojavila se Dunja! (VIDEO)

Foto: Printscreen Youtube Republika TV

Nakon što je je par meseci javnosti predstavio Dunju Fleš kao novu pevačicu grupe "Luna", Čeda Čvorak je sad objavio i novu pesmu "Ljubavi bivše" koja predstavlja početak nove, a već uspešne saradnje.

Naime, Čeda i Dunja su iza sebe imali veoma radno leto puno nastupa i koncerata, a po njihovoj energiji može se reći da su idealan spoj. Čeda za Republiku otkriva da Dunju poznaje veoma dugo, a njihova saradnja pojavila kao spas u zadnji čas

- Nakon totalnog uništenja posla zbog korone bio sam na korak da dignem ruke od profi bavljenja muzikom. Razmišljao sam o tome da bi možda angažovanjem neke oformljene pevačice mogli bar pokušati da postanemo. Na um mi je pala Dunja Fleš. Čuli smo se i uz kaficu za nekoliko minuta dogovorili da pokušamo. Dunja je već dvadesetak godina na estradnij sceni, većinom kao plesačica, TV voditelj ali i kao pevačica.  Energije su nam se poklopile.  Dunja se pokazala kao ono što je trebalo meni, a ja sam na neki način trebao njoj - otkriva Čvorak za Republiku, te najavljuje nove projekte. 

Republika

Foto: Printscreen Youtube Republika TV

Čeda Čvorak

- Prvi korak nakon uvežbavanja repertoara za nastupe je bilo stvaranje više od deset demo pesama da bi za početak izbacili pesmu i video spot za numeru "Ljubavi bivše." U planu je skora promocija pesme,spota i naše saradnje kao i ugovaranje nastupa, a za kraj godine planiramo novi singl za pesmu koja se zove "Sreća"- zaključuje Čvorak. 

Podsećamo, Dunja Fleš je bila jedna od najpopularnijih plesačica koja je svoje prve plesne korake napravila u grupi "Đogani Fantastiko". Dunja je sarađivala i sa Natalijom i Sanijem kao plesni član grupe "Trik FX". 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading