Bivša članica "Lune" o napuštanju grupe: Nisam mogla da trpim da mi neko naređuje! Zejna OTKRILA sve o Čedi Čvorku! (VIDEO)

Autor: Vladan Mišić

Zabava

15.03.2022

11:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zejna Murkić, otvoreno je govorila o mogućim razlozima napuštanja grupe "Luna", čiji je osnivač Čeda Čvorak.

Bivša članica "Lune" o napuštanju grupe: Nisam mogla da trpim da mi neko naređuje! Zejna OTKRILA sve o Čedi Čvorku! (VIDEO)

Foto: E-Stock

Zejna Murkić

Pevačica Zejna Murkić nekada je nastupala u grupi "Luna", a sada je samo za Republika.rs otkrila da li se i dalje čuje sa frontmenom tog muzičkog sastava, Čedom Čvorkom.

Foto: ATA Images

Zejna Murkić, bivša članica grupe "Luna"

- Mi smo oduvek drugari, zaista. Ja sam sporazumno odlučila da izađem iz grupe, tako da sve te priče koje su bile ranije nisu bile istinite. Sa druge strane, mi smo od tada u dobrim odnosima. Nikad nisam pitala njega, nisam tražila pesme iz "Lune", jer kapiram, ja ako nisam u toj grupi, nemam potrebe da pevam pesme te grupe. To da on meni nešto brani, to su više nagađanja ljudi - ispričala je Zejna i navela moguće razloge zbog kojih je napustila grupu.

- Zaista nisam pristalica nekog ugovora i samo jedne izdavačke kuće, što se i videlo. Možda je to bio neki rezultat i zbog toga sam možda napustila grupu kad mi neko kaže: "Samo ovde i samo tu". Ja zaista više... ja to očigledno ne trpim - rekla nam je Zejna.

Foto: youtube.com/printscreen

Čeda Čvorak, frontmen grupe "Luna"

Murkićeva je samohrana majka. Njena ćerka Kjara uskoro puni 7 godina, a nama je otkrila da li se čuje sa bivšim suprugom i ocem svoje ćerke.

- U kontaktu sam, ali ja sam Kjarin staratelj, nas dve živimo zajedno. Održavamo kontakt sa njenim ocem, ali onoliko koliko ona želi i koliko njoj to prija. Zaista imamo zdrav odnos i ona zdravo odrasta sa izborima koje ona ima - rekla je Zejna za naš portal.

Foto: ATA Images

Zejna Murkić, estradna umetnica

Zejna se potom dotakla i Beovizije, na kojoj je učestvovala ove godine sa pesmom "Nema te" i plasirala se u finale, a šta je rekla o stručnosti žirija, pogledajte u videu sa početka teksta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

 

Komentari (0)

Loading