OSTRVO PODRHTAVA: Kristijano Ronaldo se seli u London, na Old Trafordu ga sigurno više neće gledati!

Autor:

Sport

15.03.2022

11:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neverovatne informacije danas stižu sa Ostrva...

OSTRVO PODRHTAVA: Kristijano Ronaldo se seli u London, na Old Trafordu ga sigurno više neće gledati!

Foto: Tanjug/AP

Kristijano Ronaldo

Engleski fudbal kakavpoznajemo, uskoro bi mogao da doživi promenu nakon koje na Ostrvu više ništa neće biti isto.

Kako prenosi britanski "Dejli Mejl", rukovodstvo Mančester junajteda razmatra primenu sigurno najradikalnije odluke u istoriji kluba sa "Old Traforda". Kako se navodi, popularni "Teatar snova" je u najlošijem stanju u poređenju sa stadionima ostalih najjačih klubova, pa američki vlasnici slvanog kluba razmatraju čak i potpuno rušenje "Old Traforda" i izgradnju novog i modernijeg stadiona

Britanski mediji odmah su krenuli u polemiku gde bi narednih sezona, dok traje izgradnja novog stadiona, fudbaleri Mančester junajteda mogli da igraju svoje mečeve. S obzirom da je potpuno jasno da igranje na stadionu gradskog rivala ne dolazi u obzir, kao moguće rešenje pominje se selidba u London. Najrealnija opcija je igranje na Vembliju, ali pojedinci na društvenim mrežama ističu da bi "Đavoli" privremeno svoj dom mogli da pronađu i na stadionu Čelzija.

 

 

Kako će navijači kluba reagovati, ostaje nam da vidimo, ali postaje sve izvesnije da Kristijano Ronaldo više neće nastupiti na "Old Trafordu".

Jedan od najpopularnijih stadiona na svetu, "Old Traford" izgrađen je davne 1910. godine, a trenutno ima kapacitet od 75,797 mesta što ga čini najvećim stadionom na kojem se igraju mečevi engleske Premijer lige.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading