ČEDA ČVORAK NEUTEŠAN NAKON SMRTI IGORA STAROVIĆA: Kakva tužna vest, BILI SMO U ODLIČNIM ODNOSIMA, bilo ga je teško NE VOLETI!

Autor: Vladan MIŠIĆ

Zabava

17.05.2022

18:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Čeda Čvorak se oglasio povodom smrti Igor Starovića!

ČEDA ČVORAK NEUTEŠAN NAKON SMRTI IGORA STAROVIĆA: Kakva tužna vest, BILI SMO U ODLIČNIM ODNOSIMA, bilo ga je teško NE VOLETI!

youtube.com/printscreen

Igor Starović je preminuo danas u 59. godini. Muzičaru je pukla aorta, a borba za njegov život trajala je pet dana. U jednom trenutku Igor se osetio bolje, ali je kasnije ipak preminuo, preneo je Kurir.

Povodom ove tužne vesti se oglasio Čeda Čvorak koji je bio njegov prijatelj, a čije prijateljstvo datira još od devedesetih godina kad su zajedno harali estradnim nebom.

- Kakva tužna vest! Nismo se videli dugo, bilo smo u odličnim odnosima, jedan čestit normalan momak. znate ono kad kažu momak na mestu, e to je on. Imao je velike hitove, ne znam da li danas postoji ekvivalent hita Zorane Zorane. Obeležili su jedno vreme, u Centru Sava kad su imali koncert kad su bili u špicu to je bila pomama. Nikad nije bio nametljiv. kulturan obrazovan čovek i žene su ga volele. Visok markantan bilo ga je teško ne voleti.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading