Mitrović ga čekao dva sata, on se nije pojavio Baka Prase se us*ao od poligrafa

Autor:

Zabava

30.09.2022

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vlasnik "Pink medija grupe" Željko Mitrović je puna dva sata čekao Ilića na ugovorenom potencijalnom poligrafskom ispitivanju, na kojem se ovaj nije pojavio

Mitrović ga čekao dva sata, on se nije pojavio Baka Prase se us*ao od poligrafa

Foto: Promo foto/e-stock

Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, još jednom je pokazao kolika je kukavica, te se nije pojavio na poligrafskom ispitivanju u Ministarstvu unutrašnjih poslova, koje je bilo zakazano u četvrtak u 12 časova. Vlasnik "Pink medija grupe" Željko Mitrović je puna dva sata čekao Ilića na ugovorenom potencijalnom poligrafskom ispitivanju.

Foto: Instagram

Željko Mitrović dva sata čekao Baku Praseta na poligrafu

- Juče sam mu poslao poruku da je to četvrtak u 12 sati. Nije se pojavio kukavički, siledžijski, kao što je uobičajeno za njega. Nije se udostojio ni da odgovori, iako se javno definisao kao neko ko će se vrlo rado odazvati i on je predložio uslove - da tužilaštvo postavi njegovih pet pitanja meni, a ja da postavim njemu. Ja sam prihvatio, rekao sam da sam spreman da odgovorim na sva njegova pitanja, ali pi*kica nije došla - rekao je Mitrović, te dodao da pitanja na koje je trebalo da odgovori Ilić nisu ni bila toliko teška:

- Da li je uzimao keš od klijenata i da li je to prijavljivao i da li je tako utajio porez? Da li je novac od Jutjuba koji je dobijao prijavljivao i plaćao porez na dohodak građana? Treće, da li je s mnogo maloletnih lica spavao? On je odrastao čovek, ima 27 godina, to je pedofilija u zakonskom smislu i tu nema nikakvih dilema, i četvrto pitanje bi bilo veoma značajno, da li su klipovi s uzimanjem kokaina bili deo dogovora s kriminalnim klanom za afirmaciju i širenje tržišta u populaciji mlađoj od 18 godina. Taj klip nema nikakvih ograničenja, bez obzira na to da li je to bio kokain ili šećer, on je taj klip nazvao kako se čovek oslobađa od depresije, čime je direktno slao poruku. Čovek kad ima 18 godina može da radi šta hoće, može da se drogira, ali ne može da šalje poruku deci da je to način kako se čovek oslobađa depresije.

Foto: Printscreen

Baka Prase

Kako je Mitrović dalje istakao, peto pitanje bi bilo džoker pitanje jer je važno za dalji tok istrage i on njemu zbog toga ne želi da govori.

Zoran: Zbog Bake mi ćerke već četiri godine idu kod psihologa

Ni posle četiri godine maltretiranje Anđele i Nađe Đordević i njihovog oca Zorana nije prestalo. Njima je konstantnom torturom Baka Prase uništio živote. U okviru drugog dela dokumentarnog filma "Internet-nasilje - Baka Prase" gledaoci televizije Pink su imali priliku da čuju njihovu potresnu ispovest. Zoran je naveo da je psihičko i fizičko maltretiranje, prozivanje njegove dece, počelo 2018. i još se nije zaustavilo.

Republika

Foto: RTV PINK/printscreen

Anđela i Nađa Đorđević

- Ne znam kolika je moć nekog pojedinca ili grupe u to vreme bila, ali mi smo doživeli neku vrstu sabotaže i od samog Jutjuba. Znam svoju decu, Nađa je gledala u jednu tačku, dok je Anđela bila izgubljena skroz. Njih dve su išle od 2019. na stalne seanse kod psihologa sve do početka ove godine. To se dešavalo i u Požarevcu i ovde u Parizu - rekao je Zoran.

Milovanović: Vrlo je bitno za našu decu da je ugašen Bakin kanal

Direktor Srpskog telegrafa Saša Milovanović, govoreći o ovom filmu, kaže da je on video dve mlade i lepe devojke koje su preživele torturu, takvu torturu da su morale da beže iz zemlje.

- Pod nasiljem koje je emitovao Bogdan Ilić zvani Baka Prase i njegovi drugari one su bile tako targetirane da nisu mogle da žive ni u tom internet-svetu, a ni na ulici. Koliko smo videli, one su doživljavale napade i ispred kuće i na ulici - rekao je Milovanović, a onda se osvrnuo na to koliko ranije nije bilo prepoznato internet-nasilje, te da je značaj svih emisija koje se u poslednje vreme emituju na tu temu, a koju je pokrenuo vlasnik "Pink medija grupe" Željko Mitrović, značajan jer su tek sad ljudi shvatili šta vreba decu na internetu, šta to može da proizvede.

Republika

Foto: youtube.com/RTV Pink Official, YOutube.com printscreen/Baka Prase

Saša Milovanović o Baki Prasetu

- Suština je u tome da cela zemlja to shvata i vidi. Jako je bitno i to i što je ugašen kanal (Baka Prase). Taj kanal je prekršio sve postulate Jutjub zajednice koju je sama propisala. Ne postoji nijedan razlog da to bude dostupno mladim ljudima, osim da se Bogdan Ilić bogati tako što će uništavati mlade ljude.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading