NADAM SE DA VIŠE NIJEDNA MAJKA NEĆE ZAPLAKATI! Željko Mitrović zahvalan na podršci, nastavlja bitku protiv internet nasilja!

Autor:

Zabava

16.09.2022

09:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Javni rat između vlasnika televizije Pink Željka Mitrovića i jutjubera Bake Praseta traje skoro mesec dana.

NADAM SE DA VIŠE NIJEDNA MAJKA NEĆE ZAPLAKATI! Željko Mitrović zahvalan na podršci, nastavlja bitku protiv internet nasilja!

Foto: printscreen/RTVPink

Željko Mitrović

Željko Mitrović se pre nekoliko dana oglasio na društvenim mrežama kada je objavio da je pokrenuo dve peticije protiv Bake Praseta.
 
Za manje od 24 sata oko milion ljudi je potpisalo peticiju za gašenje Jutjub kanala Bogdana Ilića, ali i za njegov odlazak iza rešetaka.  

 

 

Željko Mitrović potom se oglasio i putem društvenih mreža se zahvalio svima na podršci. Kako je istakao, nada se da nakon okončanja ove bitke "više nijedna majka neće zaplakati".

- Hvala svima na ovolikoj podršci! Valjda je vredno svake roditeljske suze, jer sam i sam imao tragediju sa sinom na kojoj se pola neta iživljavalo! Nadam se da kada okončam ovu bitku nijedna majka više neće zaplakati zbog internet nasilja! Hvala još jednom! - napisao je Mitrović na Instagramu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading