ŽURIM DA STIGNEM NA POLIGRAF! Željko Mitrović spreman za sutrašnje TESTIRANJE, novom objavom svima uputio JASNU PORUKU! (VIDEO)

Autor:

Zabava

28.09.2022

21:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vlasnik televizije Pink oglasio se putem Instagrama i novom objavom svima jasno stavio do znanja da je spreman za sutrašnje poligrafsko testiranje, koje je dogovorio sa jutjuberom Bogdanom Ilićem, poznatijim pod imenom Baka Prase.

ŽURIM DA STIGNEM NA POLIGRAF! Željko Mitrović spreman za sutrašnje TESTIRANJE, novom objavom svima uputio JASNU PORUKU! (VIDEO)

Foto: Printscreen Instagram

Željko je, naime, nedavno rekao da je spreman da ide na poligraf kako bi dokazao istinitost svojih reči, ali je uslov bio da na isto ispitivanje pristane i Baka Prase.

Nakon što su dogovorili termin, Željko Mitrović se oglasio putem Instagrama i novom objavom svima jasno stavio do znanja da je više nego spreman za sutrašnje testiranje.

- Žurim da stignem na sutrašnji poligraf u 12h! - napisao je Željko Mitrović na snimku na kom se sprema da se ukrca u svoj privatni avion.

 

 

Podsećamo, Željko i Bogdan nedavno su putem društvenih mreža dogovorili da obojica odu na poligrafsko testiranje u četvrtak.

- Baka Prase je prihvatio, moj predlog, da zajedno, dobrovoljno idemo na poligraf, ja sam prihvatio njegove uslove, molim tužilaštvo i policiju da nam ovo organizuju i da budu prisutni! Vidimo se u četvrtak - napisao je Mitrović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading