Saša Milovanović otkrio ISTINU o Baki Prasetu i njegovom DEVIJANTNOM ponašanju: Maltretira devojke, žene i devojčice, FATALAN je po društvo!

Autor:

Zabava

24.09.2022

12:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Direktor Srpskog telegrafa Saša Milovanović o Bogdanu Iliću.

Saša Milovanović otkrio ISTINU o Baki Prasetu i njegovom DEVIJANTNOM ponašanju: Maltretira devojke, žene i devojčice, FATALAN je po društvo!

Foto: RTV PINK/printscreen

Direktor Srpskog telegrafa Saša Milovanović bio je gost ''Novog vikend jutra'' kod Jovane Jeremić gde je govorio o tome koliko jutjuber Bogdan Ilić - Baka Prase negativno utiče na decu, kao i koliko su naša deca nazaštićena na internet polju.

- Oni su bukvalno kao glineni golubovi za različite manijake, predatore, internet nasilnike. Njima se promovišu nakaradne stvari, neke vrednosti koje zapravo nisu nikakve vrednosti, promoviše se laka lova, brzi automobili, da su sve žene ološi kojima treba samo zakačiti cenu. I onda, kada vam je to dominantno na internetu za tu mladež, decu do punoletstva, to stvara niz posledica po celo društvo - rekao je Milovanović, koji je istakao da je u slučaju dve maloletne devojčice koje su maltretirane od strane jutjubera, a potom i pretučena, sreća što je otac bio upućen u dešavanja, pa se uključio u čitavu priču:

Republika

Foto: RTV PINK/printscreen

Saša Milovanović kod Jovane Jeremić

- Tu je otac imao sreće da se uključio i da zna da ovaj maltretira njegove ćerke. On je čak dobio i salvu uvreda. U mnogim slučajevima roditelji nemaju tu sreću, jer deca drže sve u sebi, pate i onda odu u nešto u šta je, na primer, krenula Kika - priča Saša Milovanović i dodaje da je sve ovo posledica Bakinog ličnog nezadovoljstva:

Republika

Foto: RTV PINK/printscreen

Saša Milovanović o Baki Prasetu

- Koliko smo mogli da vidimo, najčešće je maltretirao devojke, žene i devojčice, što ipak govori nešto posebno o njemu. Kada sagledate celo ljudsko biće Bogdana Ilića, vidite koliko je sve oko njega prazno, koliko on nema ništa da kaže, koliko se sve svodi na hvaljenje novcem i materijalnim stvarima, a kada ga suočite sa onim što radi, on vas vređa. U dubini imamo čoveka koji malo toga zna, koji nema spoznaju o svetu, već živi u virtuelnom i fatalan je po društvo, i morao da se bavimo time kako ne bi bilo još primera kao što je Kika.

Marko Đedović je takođe bio gost emisije, te je istakao da se danas smatra među mlađom populacijom da ako se ne drogiraš, ne voziš Poršea, ne ugledaš se na Baku Praseta i slično, nisi IN, te da je taj model ponašanja koji se deci prodaje na ulici ozbiljan problem.

Republika

Foto: RTV PINK/printscreen

Saša Milovanović i Marko Đedović o Bogdanu Iliću

Kako je Milovanović dodao, kod Ilića je sve što on radi zamena za ljubav i roditeljsku brigu, te da je sve lažno, osim Poršea koji je na lizing.

- Čak je i njegovo izražavanje pokazatelj njegovog neobrazovanja. On nema ni jedan argument, svaku rečenicu završava samo vređanjem na račun fizičkog izgleda - rekao je Milovanović i dodao da je njegovo ponašanje prema maloletnicama i generalno ženama, te pozivanje na linč i nasilje za svaku osudu:

- Država treba da reaguje prema njemu kao i svako drugi, on ne sme da bude izuzet. Ono što su radili Dafina i Jezda u banci, on radi na Internetu, svesno vara ljude i tera ih da daju pare  - rekao je Milovanović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading