Seku Aleksić BLOKIRAO kolega! Pevačica mu stalno ulazila na profil!

Autor:

Zabava

24.09.2022

11:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Seka Aleksić otkrila je da ju je blokirao jedan kolega.

Seku Aleksić BLOKIRAO kolega! Pevačica mu stalno ulazila na profil!

Foto: ATA Images

Pevačica Seka Aleksić aktivna je na društvenim mrežama, a sada je priznala da ju je jedan kolega blokirao na Instagramu, ali da razlog tome još uvek ne zna.

- Jedna javna osoba me je blokirala, a htela sam da uđem na profil te osobe na Instagramu. Bilo mi je presmešno, pa sam stalno ulazila na taj profil da vidim da li sam i dalje blokirana. Onda sam videla da više nisam, da me je ta osoba odblokirala. Zašto je to uradila? Verovatno nema tako dobre fotografije kao što ja imam (smeh). Muškarac je u pitanju, kolega - ispričala je pevačica, pa otkrila da li sinovima dopušta da koriste telefone, kao i da li će im zabraniti korišćenje društvenih mreža:

Republika

Foto: ATA Images

Seka Aleksić

- Deci dajem telefon. Oni su mali, često im ispadne, pa im ne dajem baš često. Deci ne znam da li ću ograničiti korišćenje društvenih mreža, jako je teško, Jakova recimo zanima TikTok. Treba dopustiti, ali dozirano. Jakov je zreliji za svoje godine, kao da nema šest - rekla je Seka za Srbiju Danas.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading