SVAKO JE IMAO SVOJ RAZLOG: Nik Kirjos prokomentarisao Novakove i Rafine suze na Rodžerovom oproštaju - direktno je prozvao dvojicu velikih rivala!

Autor:

Sport

24.09.2022

10:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovogodišnji, istorijski Lejver kup protiče bez australijskog tenisera.

SVAKO JE IMAO SVOJ RAZLOG: Nik Kirjos prokomentarisao Novakove i Rafine suze na Rodžerovom oproštaju - direktno je prozvao dvojicu velikih rivala!

Foto: Tanjug/AP

Nik Kirjos

Očekivalo se da će Nik Kirjos biti učesnik opraštanja Rodžera Federera tokom ovogodišnjeg Lejver kupa, ali je Australijanac grčkog porekla otkazao učešće na navedenom turniru, ali ga to svakako nije sprečilo da prokomentariše sve ono što se događalo u londonskoj "O2 Areni".

 

Sasvim očekivano, opraštanje teniske legende bilo je više nego emotivno. Viđene su suze u očima kako Rodžera Federera, ali i ostalih tenisera koji su godinama unazad delili teren sa Švajcarcem i upravo je ta činjenica podstakla Nika Kirjosa da ostavi komentar na društvenoj mreži Instagram.

Foto: Instagram.com/k1ngkyrg1os

U svom stilu - komentar Nika Kirjosa

 

- Zbogom kralju. Novak zna da su šanse za slemove sada bolje. Rafa je slomljen - napisao je Nik Kirjos direktno prozvavši Novaka Đokovića i Rafaela Nadal uz prigodne smajlije.

Da podsetimo, borba za tenisera sa najvećim brojem osvojenih Grend slem trofeja sada je spala na samo dva slova. Srbin i Španac nastavljaju trku u dvoje i ostaje da se vidi ko će u narednom periodu biti uspešniji.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Milica

24.09.2022 18:34

Zašto toliko emocija? Zaslužena penzija. Da je živ i zdrav, da doživi sto godina. Ima predivnu porodicu i prijatelje. Idemo Feca daljeeeeee!

Opanak

07.10.2022 21:18

Ovaj ozi je bas dijagnoza, i kad hoce nesto pametmo da kaze to sa mozgom bas i nema mnogo veze; da pogleda rezultate finala gs video bi da je Nole od 2010. na ovamo osvojio vise nego ova dvojica zajedno, pri cemo Nadal ima RG kao upisan svake godine jer je sljakator bez premca. Tako da za GS Noletu Rodzer nije mnogo smetao sve ove godine. Ali ajde Nik je reality lik, i kod Pinka bi sa Kristijanom pravio sou uz vrv popijene batine ali to publika voli, ...