Nakon SKANDALA i RAZVODA, Marija Veljković je našla utehu u glumcu, a evo šta njen BIVŠI MUŽ arhitekta misli o svemu tome!

Autor:

Zabava

24.09.2022

10:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkriveno šta bivši muž Marije Veljković misli o njenoj novoj vezi.

Nakon SKANDALA i RAZVODA, Marija Veljković je našla utehu u glumcu, a evo šta njen BIVŠI MUŽ arhitekta misli o svemu tome!

Foto: ATA Images

Marija Veljković

Voditeljka Marija Veljković se proletost razvela od arhitekte Milana Milovanovića sa kojim ima troje dece i zajedno sa njima se vratila u stari, devojački stan.

Republika

Foto: Instagram.com

Marija Veljković sa bivšim mužem

Ubrzo po razvodu povezivali su je sa Urošem Ćertićem i Đorđem Davidom, a ona je sreću pronašla pored glumca Rastka Jankovića, sa kojim i javno razmenjuje nežnosti.

Njoj je lepo, a mnogi se pitaju šta joj je sa bivšim mužem. Kako za Hello kažu njegovi prijatelji, on je u potpunosti ravnodušan, preboleo je razvod i poput bivše supruge, nastavio dalje.

Republika

Foto: youtube.com/Paparazzo Lov // DNK

Marija Veljković sa Rastkom Jankovićem

Podsetimo, nakon razvoda Marija je govorila o periodu kraha braka.

‒ Deca i ja imamo novi životni prostor. Mada rastavljeni, mi smo mama i tata, i to ćemo biti do kraja života. Roditelji smo već deceniju, što nije malo. Nije lako, ali život se nastavlja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading