PO KO ZNA KOJI PUT JE POKAZAO VELIČINU: Novak stigao u Kazahstan i oduševio mališane!

Autor:

Sport

04.10.2022

05:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji srpski teniser nakon osvajanja turnbira u Tel Avivu, nastavlja borbu za plasman na završni turnir sezone.

PO KO ZNA KOJI PUT JE POKAZAO VELIČINU: Novak stigao u Kazahstan i oduševio mališane!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Novak Đoković iz Izraela se vratio sa peharom i novih 250 poena na ATP listi. Borba za plasman na završni turnir i dalje traje, a za tako nešto najboljem srpskom teniseru potrebno je da sezonu završi iznad pozicije "broj 20" kada je u pitanju broj osvojenih poena u 2022. godini.

Da bi "izvadio vizu" za Torino, Novaku je neophodno da i u Astani podigne pehar, jer bi sa 500 bodova na svom kontu i titula osvojena na vimbldonskom turniru konačn dobila svoj završni epilog.

I pored jasne usmerenosti isključivo ka teniskom terenu i ostvarenju zacrtanog cilja, Novak Đoković ima vremena i za humanitarne akcije.

Po dolasku u Kazahstan, Novak je zajedno sa svojim mladim kolegom i trenutno najboljim teniserom planete Karlosom Alkarazom posetio dečiju bolnicu u Astani, mališanima podelio prigodne poklone, ali svakako mnogo važnije od poklona, mališanima će u trajnoj uspomeni ostati sećanje da su imali prilike da uživo vide tenisku legendu.

 

 

Svoj prvi meč u Kazahstanu Novak Đoković će odigrati u sredu 5. oktobra, a protivnik će mu biti Čileanac Činu Garinu.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading