Primarni cilj je ostvaren: Đoković u borbi za veliko finale - evo gde možete pratiti duel srpskog i ruskog tenisera!

Autor:

Sport

08.10.2022

05:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najboljeg srpskog tenisera očekuje važan meč u državi središnje Azije.

Primarni cilj je ostvaren: Đoković u borbi za veliko finale - evo gde možete pratiti duel srpskog i ruskog tenisera!

Foto: Tanjug/AP

Đoković i Medvedev

Novak Đoković je do polufinala ATP turnira kategorije 500 koji se održava u Astani, stigao ostvarivši tri trijumfa, a ono što posebno upada u oči jeste činjenica da do sada nije izgubio niti jedan set.

Dosadašnjim ostvarenjem u Kazahstanu, ali i onime što je nedavno učinio u Tel Avivu, Đoković je već ostvario primarni cilj, a to je pozicija među dvadeset najboljih tenisera planete u 2022. godini, što je uz osvojeni trofej na vimbldonskom turniru sasvim dovoljno da se nađe na završnom teniskom turniru koji se krajem ove godine održava u Torinu.

U borbi za veliko finale Novak Đoković će se danas sa početkom od 14 časova sastati sa starim znancem, ruskim teniserom Danilom Medvedevim.

Dvojica tenisera do sada su se sastale ukupno deset puta, a bolji učinak ima naš teniser koji je slavio šest puta. Prvi put su se sastali u okviru Dejvis kup meča između Srbije i Rusije. Taj meč je u svoju korist rešio Novak Đoković kojem je pri rezultatu 2:1 u setovima i vođstvu od 1:0 u trećem, ruski teniser zbog povrede predao meč.

Foto: atptour.com/printscreen

Međusobni skor dvojice tenisera

 

Poslednji meč odigrali su na Masters turniru u Parizu prethodne godine, a pobedu je odneo Novak Đoković slavivši rezultatom 2:1 (4:6, 6:3, 6:3) čime je stigao do trofeja na renomiranom turniru.

Svi ljubitelji tenisa i sporta uopšte, meč između srpskog i ruskog tenisera mogu pratiti u direktnom prenosu na TV Sport klub 1 sa početkom od 14 časova.

U drugom polufinalnom susretu od 12 časova po srpskom vremenu sastaju se Andrej Rubljov i Stefanos Cicipas.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading