Pred meč sa holandskim teniserom Novak Đoković dobio važnu informaciju!

Autor:

Sport

06.10.2022

12:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najboljeg srpskog tenisera očekuje meč osmine finala ATP turnira u Astani.

Pred meč sa holandskim teniserom Novak Đoković dobio važnu informaciju!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Novak Đoković nije imao težak posao tokom meča sa Čileancem Kristijanom Garinom kojem je prepustio svega dva gema, a u borbi za četvrtfinale sastaće se sa Botikom van de Zandšulpajem.

Pred početak ovog meča srpska teniska legenda je dobila važnu informaciju.

Naime, ukoliko u savlada holandskog tenisera Novak Đoković će u četvrtfinalu odmeriti snage sa ruskim teniserom Karenom Hačanovim koji je nešto ranije savladao Marina Čilića nakon tri odigrana seta rezultatom 2:1 (2:6, 6:3, 6:3).

 

 

Novak Đoković i Karen Hačanov do sada su se sedam puta sastajali, a najbolji srpski teniser je slavio u šest navrata. Pune četiri godine Hačanov ne zna za trijumf nad Đokovićem, a njih dvojica su poslednji meč odigrali u polufinalu ovogodišnjeg Serbia opena, a srpski teniser je slavio rezultatom 2:1 (4:6, 6:1, 6:2).

Istovremeno, Novak Đoković ima dodatni motiv da stigne do trofeja u Kazahstanu kako bi i teoretski obezbedio na završni turnir u Torinu. Šta je sve potrebno najboljem srpskom teniseru da ostvari željeni plasman, možete pročitati OVDE.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading