VOZAČ SNIMIO TRENUTAK KADA SU UKRAJINCI POGODILI MOST! U jednoj sekundi Krimski most podignut u vazduh! (VIDEO)

Autor:

Svet

08.10.2022

05:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Most u Kerčkom moreuzu koji spaja Rusiju sa Krimom pogođen je jutros, a snimci požara i dima raširili su se društvenim mrežama.

VOZAČ SNIMIO TRENUTAK KADA SU UKRAJINCI POGODILI MOST! U jednoj sekundi Krimski most podignut u vazduh! (VIDEO)

Foto: Twitter

Na snimku koji se pojavio na Tviteru vidi se trenutak kada Ukrajinci pogađaju most, a snimio ga je vozač koji se tu zadesio.

 

 

Nedavno su i zvaničnici SAD-a nagoveštavali da bi Ukrajina mogla da povrati upravo ovaj region, jer je Rusija počela da posustaje.

Na društvenim mrežama pojavili su se video snimci na kojima se vide se delovi mosta koji su završili u moru, dok se iznad mosta nadvio gust dim.

Stanovnici ove oblasti prijavili su snažne eksplozije oko 6 časova po lokalnom vremenu, javlja britanski Miror.

Saobraćaj je obustavljen.

Ruski mediji prenose da se na mostu zapalo rezervoar za naftu, a isto je izjavio i savetnik šefa Krima Oleg Krjučkov dodavši da lukovi mosta nisu oštećeni.

Preliminarno, na jednoj od dionica gori cisterna za gorivo. Lukovi za transport nisu oštećeni. Još je rano govoriti o uzrocima i posledicama. Radovi na gašenju požara su u toku - napisao je Krjučkov na svom Telegram kanalu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading