UKRAJINCI POGODILI MOST KOJI SPAJA RUSIJU SA KRIMOM! (VIDEO)

Autor:

Svet

08.10.2022

05:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ogroman požar i veliki gust dim diže se iznad mosta koji spaja Krim i Rusiju, javlja britanski Miror.

UKRAJINCI POGODILI MOST KOJI SPAJA RUSIJU SA KRIMOM! (VIDEO)

Foto: Twitter

Sve se dešava u trenutku  nakon što je jedan američki zvaničnik izjavio da bi Ukrajina mogla da povrati region dok Rusija nastavlja da tetura u svom ratu.

Široko rasprostranjene slike na društvenim mrežama pokazuju kako gori most u Kerčkom moreuzu koji povezuje Rusiju i Krim.

 

 

Na jednom snimku se vidi da je putna deonica mosta potpuno popustila i srušila se u more.

Stanovnici ove oblasti su prijavili da su u subotu ujutro oko 6 sati ujutro po lokalnom vremenu čuli snažne eksplozije.

 

Voz na mostu se zapalio, saopštio je krimski zvaničnik, prenela je agencija TASS.

Savetnik šefa Krima Oleg Krjučkov rekao je da se na jednoj od deonica Krimskog mosta zapalio rezervoar za gorivo i da brodski lukovi nisu oštećeni.

- Preliminarno, na jednoj od dionica gori cisterna za gorivo. Lukovi za transport nisu oštećeni. Još je rano govoriti o uzrocima i posledicama. Radovi na gašenju požara su u toku - napisao je Krjučkov na svom Telegram kanalu.

Ruske vlasti su obustavile saobraćaj preko Krimskog mosta, dodao je TASS.

Foto: Twitter

 

Snage Vladimira Putina nisu uspele da ostvare brz napredak kroz Ukrajinu koji su mnogi očekivali na početku invazije i nedavno su bile prinuđene da se povuku na jugu i istoku zemlje.

U video snimku, ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski rekao je da je najnovija ofanziva njegovih snaga oslobodila 940 kvadratnih milja i 96 naselja na istoku zemlje.

Izveštaji o neuspesima na ruskom bojnom polju izazvali su neobične javne optužbe saveznika Kremlja i  promene u vrhu, prenosi Miror.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Tuk

08.10.2022 19:04

Šta očekuje nacističke Ukrajince i zelenskog posle ove diverzije mosta. Pa on zelenski je pomoću amerikanaca terorisao i gasovod sev.tok. A amerikanci su protiv terorizma ???