Anastasija prvi put progovorila o najvećoj SVAĐI sa Veljkom! Cecina naslednica iskrena: FIZIČKI SAM NASRNULA NA NJEGA!

Autor:

Zabava

07.10.2022

21:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anastasija Ražnatović otkrila detalje svađe sa Veljkom.

Anastasija prvi put progovorila o najvećoj SVAĐI sa Veljkom! Cecina naslednica iskrena: FIZIČKI SAM NASRNULA NA NJEGA!

Foto: printscreen/blic tv

Odmah po završetku emisije "Ceca show" usledila je emisija "Šou se nastavlja", u kojoj je gost bila Anastasija Ražnatović. Ona je ovom prilikom otkrila da nije potpisala ugovor o tajnosti, te istakla da sve svoje tajne poverava majci Ceci, dok jednu svađu sa bratom Veljkom Ražnatovićem posebno pamti.

Republika

Foto: printscreen/blic tv

Anastasija Ražnatović o svađi sa Veljkom

- Najgora svađa Veljka i mene je bila kada smo bili na dijeti. To je bilo na Kipru jer sam se strašno ugojila. Odlučila sam samo da jedem pirinčane galete. To ne preporučujem nikome. Deca ovo ne treba da rade. Imala sam lude ideje kako brzo da smršam. Ostao mi je taj jedan, sišla sam dole u kuhinju pošto me je napala glad i samo snimim Veljka sa strane, koji sedi za stolom i jede tu jednu galetu. On je mršava kao grana i može da jede šta hoće. I samo vidim njega koji sedi i jede to moje. Onda sam rekla nešto što ne mogu da kažem javno. Tada sam doživela nervrni slom, mislim da sam fizički nasrnula na njega i krenuo je da beži po kući. Zvala sam mamu preko "Skajpa" da se žalim kako nemam šta da jedem - iskrena je bila Anastasija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading