Ceca EKSKLUZIVNO pustila javnosti deo nove pesme, pa priznala da je svoj NAJVEĆI HIT sa albuma htela da skine: Pričali su mi da sam POLUDELA!

Autor:

Zabava

07.10.2022

20:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svetlana Ceca Ražnatović otkrila deo nove pesme koji će se naći na novom albumu.

Ceca EKSKLUZIVNO pustila javnosti deo nove pesme, pa priznala da je svoj NAJVEĆI HIT sa albuma htela da skine: Pričali su mi da sam POLUDELA!

Foto: printscreen/blic tv

Ceca

Večeras je počeo Ceca Show, a javnost će moći da zaviri u život najveće balkanske zvezde Svetlane Cece Ražnatović. Ona je ovom prilikom ekskluzivno pustila deo nove pesme, a onda otkrila da je jedan od svojih najvećih hitova u prvi mah odbila da snimi.

- Publika ima očekivanja. To je ogromna karijera, mali milion hitova. Ali ogroman hendikep jer prvi put u životu radim bez Marine Tucaković - ističe Ceca.

Republika

Foto: printscreen/blic tv

Ceca u studiju

- Posle trideset godina ću biti bez jednog od glavnih igrača mog tima. Nesrećna sam jako zbog toga. Marina mi nedostaje kao prijatelj i dugogodišnji saradnik. Iskreno da vam kažem, nije mi svejedno. Videćemo, neću unapred ništa da govorim, niti da u startu krećem u projekat, a da ne verujem u isti. Znala sam da ustajem mnogo puta sa poda ili da ničem iz pepela i da idem u nove pobede. Tako i u ovom novom projektu ću pristupiti. Ima mnogo ljudi koji su u našem poslu i daće sve od sebe da naprave taj album. Zaista verujem u to - dodaje ona, oduševljena jednom od četiri pesme koju joj je kompozitor Damir Handanović ekskluzivno pustio pred kamerama serijala "Ceca Show", a onda su evocirali uspomene:

Republika

Foto: printscreen/blic tv

Ceca i Damir Handanović

- Znaš šta je najveći hit, ono kada nisi htela da snimiš "Turbulentno". Je l' se sećaš toga? - upitao je Damir Cecu:

- Tako je. Sećam se kako me Mili vozi kući i pričamo. Hteli smo da izbacimo sa albuma “Poziv”, "Vidimo se, daso" i "Turbuletno".

- To je bilo ubeđivanje. Marina me zove tada i kaže mi: “Oni su ludi, hoće tvoju pesmu da izbace". Ja je pitam koju pesmu, a ona mi kaže: “Turbulento”. Kažem joj: "Nemoj to, molim te". Onda su svi napali na tebe - nadovezao se Handanović.

Republika

Foto: printscreen/blic tv

Damir Handanović

- Mi smo bili tako preumorni od snimanja. Preslušavamo šta smo uradili i kažem: "Gde da pevam ja: 'Turbulento, baš je super dim, baš se dobro provodim'?!" To mi je nekako bilo za neku klinku. A Mili mi kaže: "Pa ne znam i ono 'vidimo se, daso' nije nešto. Kažem ja da to izbacimo i on se složi, a pritom je "Vidimo se, daso" njegova pesma. Dođem kući, pustim Veljku, Anastasiji i Lidiji i kažem da hoću da je izbacim, a oni na mene navalili: "Gde da izbaciš?! Ti si poludela!" Onda sam je poslušala ponovo i odlučila da ostane na albumu. Sreća pa sam takvu odluku donela - zaključuje Ceca.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading