Cecina sestra Lidija ima ČETVORO DECE! Pojavili se pred kamerama i otkrili intimne detalje o sebi, evo kako izgledaju! (FOTO)

Autor:

Zabava

07.10.2022

20:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Evo kako izgledaju deca Lidije Ocokoljić.

Cecina sestra Lidija ima ČETVORO DECE! Pojavili se pred kamerama i otkrili intimne detalje o sebi, evo kako izgledaju! (FOTO)

Foto: printscreen/blic tv

Svetlana Ceca Ražnatović veoma je vezana za svoju sestru Lidiju Ocokoljić i njenu decu koja su se sada predstavila u Ceca Show-u, Viktor i Helena, kao i blizanci Petar i Ilija.

- Moj cilj je da profesionalno igram fudbal za tim koji želim. Najveća muka u mojim godinama je učenje. Kada imam problem u školi, ako nije neki veliki problem onda kažem mami i tati, ako je veći, ja to prećutim - rekao je Viktor, dok je Helena otkrila u kakvim je odnosima sa Veljkom i Anastasijom:

Republika

Foto: printscreen/blic tv

Viktor i Helena Ocokoljić

- Sa Veljkom se svađam konstantno, zato što ne može da prođe pored mene, a da me ne bocka. Često me smara sa pitanjima, gde ideš, sa kim ideš, šta radiš? Mislim da je Veljko bio stroži prema Anastasiji, nego što je sada prema meni. Nije prema meni strog, ali voli da zna sve o mom kretanju, od toga gde izlazim, sa kim se viđam, na koja mesta odlazim. Voli da zna ljude sa kojima se družim, bitno mu je da budem bezbedna u svakom mogućem momentu.

- Helena je živac, te ja sa njom vodim rat. Moj zastinički stav, iako je njima možda naporan, je obavezan i ne može se promeniti - objasnio je Veljko.

Helena ide i u muzičku školu, a ne krije da su joj Ceca i Anastasija uzori kada je u pitanju muzika.

- Mislim da ću se u budućnosti baviti muzikom. Pitanje je samo da li ću to ispoljiti kroz muzičku školu, tako što bih jednog dana otvorila svoju ili ću se baviti pevanjem. Kako sve više odrastam sve više želim da pevam i da se konstatno snimam kako to radim... Volim da radim na sebi u svakom smislu te reči. Više bih volela da se bavim komercijalnom muzikom kao Anastasija i Ceca - otkrila je Helena, a majka Lidija je u tome podržava.

Republika

Foto: printscreen/blic tv

Ceca o Heleninoj želji da peva

- Kada sam čula da je Helena rekla da želi da postane pevačica bila sam srećna. Meni je bitno da ona bude zadovoljna svojim pozivom - poručuje Ocokoljićeva, dok Ceca ne krije iznenađenje.

- Iskreno, bila sam šokirana. Stidljiva je po prirodi i nikada mi do sada nije pričala o tome, da želi javno da se bavi muzikom. Osim što se školuje i muzički je obrazovana, tako da, što da ne?! Anastasija i ja ćemo joj biti podrška. Smatram da je muzika najlepši posao na svetu.

Republika

Foto: printscreen/blic tv

Ilija i Petar Ocokoljić

Sa druge strane, blizanci Ilija i Petar žele da budu uspešni fudbaleri.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading