ŽOC NA KONFERENCIJI O RAZLOZIMA PORAZA: Ekipi zamerio SAMO JEDNU stvar!

Autor:

Sport

07.10.2022

20:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Partizana doživeli su ubedljiv poraz na startu takmičenja u Evroligi, pošto su u Berlinu poraženi od Albe sa 100:84.

ŽOC NA KONFERENCIJI O RAZLOZIMA PORAZA: Ekipi zamerio SAMO JEDNU stvar!

Foto: Starsport

Željko Obradović i Zek Ledej

Košarkaši nemačke ekipe su kontrolisali rezultat tokom čitavog meča, u jednom trenutku su imali i +26, pa su kraju odneli i više nego zasluženu pobedu. Željko Obradović, trener crno-belih, pričao je na konferenciji za medije o razlozima poraza svoje ekipe, a za početak je pohvalio atmosferu u dvorani.

Tačno je, bila je sjajna atmosfera, svaka čast navijačima obe ekipe. Isto tako želim da čestitam Albi, jer je odigrala odličan meč, od prve do poslednje sekunde su igrali sa jasnim idejama, delili su lopte, igrali kao tim, imali 31 asistenciju. Prva četvrtina je bila presudna za dalji tok utakmice. Ritam je bio na njihovoj strani - započeo je Obradović.

Svom timu je zamerio jednu stvar.

Prva utakmica za moj klub posle toliko vremena u Evroligi, ovo je samo početak, moramo ovo da iskoristimo da unapredimo igru. Ovo je šansa koja nam se ukazala. Rekao sam da igramo sa odličnim timom, igraju zajedno već dosta dugo, znaju da kazne svaku situaciju u napadu. Jedino što mogu da zamerim svom timu je to što smo drugu četvrtinu završili sa jednim faulom. To je nešto što ne može da se desi, ako hoćete da se borite i da budete u utakmici. Alba je tada postigla 28 poena. Na to moramo da obratimo pažnju.

Za kraj, pohvalio je još jednom igru Albe, a takođe je istakao i veliki problem svoje ekipe u skoku.

 Igrali su kao tim. Prenosili su loptu. Njihova brzina u tranziciji je dobra. Imaju igrače koji razumeju košarku. Već su tu nekoliko sezona. Takođe, pokušali smo da se pripremimo. Znali smo da će posle ofanzivnih skokova ići odmah na šut za tri poena. Pričali smo o tome tokom celog meča, imali su prednost tokom celog susreta pod našim košem. Na kraju, nismo mogli mnogo više - zaključio je Željko Obradović.

Crno-beli nisu na slavan način obeležili povratak u Evroligu, a priliku da isprave utisak će imati sledećeg petka, kada će od 20:30 gostovati Baskoniji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading