ŽOC PRED PRVI DUEL U EVROLIGI: "On je čovek koji odlučuje sve na terenu!"

Autor:

Sport

05.10.2022

16:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Partizana započinju svoju sezonu u Evroligi u petak, a u Berlinu ih čeka ekipa Albe.

ŽOC PRED PRVI DUEL U EVROLIGI: "On je čovek koji odlučuje sve na terenu!"

Foto: Starsport

Željko Obradović

Trener crno-belih je dao izjavu pred meč 1. kola, a imao je sve pohvale za ekipu iz Berlina.

- Kreće Evroliga, igramo u Berlinu protiv tima koji je počeo nemačko prvenstvo, odigrali su dve veoma dobre utakmice, veoma zanimljive - započeo je priču Obradović.

I pored toga što ekipa iz Nemačke poseduje nekoliko izvrsnih igrača, Željko Obradović ističe jednog od koga preti posebna opasnost.

Imaju jednog izuzetnog igrača, u pitanju je Luk Sikma, on je praktično čovek koji dosta toga odlučuje na terenu, ali ne samo on, imaju zaista dobre igrače, možda ne toliko poznate širokoj košarkaškoj javnosti ali su zaista izvanredan tim - reči su trenera crno-belih.

Republika

Foto: Euroleague.net

Luk Sikma u dresu Albe

 

Sikma je u prvoj utakmici prvenstva imao vrlo zapaženu ulogu, a imao je 11 poena, sedam skokova i šest asistencija u pobedi protiv Bamberga.

Ekspediciju crno-belih će činiti svi igrači osim Gregora Glasa, kao i Avramovića i Smailagića, koji će odsustvovati duže vreme sa terena.

Utakmica u Berlinu je na programu u petak od 20 časova, a Partizan će na neugodnom gostovanju pokušati da dođe do vrlo bitne pobede na samom startu sezone.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading