SKANDAL na međunarodnom festivalu! Milicu Pavlović POMEŠALI sa Todorovićkom, pevačica pokušala da SAKRIJE prezime koleginice! ()

Autor:

Zabava

07.10.2022

19:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milicu Pavlović potpisali kao Milicu Todorović na festivalu Fedis.

SKANDAL na međunarodnom festivalu! Milicu Pavlović POMEŠALI sa Todorovićkom, pevačica pokušala da SAKRIJE prezime koleginice! ()

Foto: ATA Images/St/D.KADIĆ

Pevačica Milica Pavlović je na međunarodnom festivalu Fedis zajedno s glumcem Milošem Timotijevićem dobila nagradu za najpopularniji glumački par, a svi su bili zbunjeni jer je na panou iza nje umesto Pavlović pisalo Todorović.

 

https://twitter.com/Kupusara00/status/1578407714824273920?s=20&t=o2T1uQnOn__9Q0FrMIe1WA

 

Naime, organizatori su pevačicu pomešali s njenom koleginicom iz Kruševca Milicom Todorović, ali ona nije videla da stoji greška u prezimenu, čak i kad je izašla na binu da zahvali publici na nagradi.

Republika

Foto: instagram.com/senoritamilica

Milicu Pavlović zamenili Milicom Todorović

Peh organizatora postao je odmah viralan na društvenim mrežama, a Milica je tek videla u čemu je stvar kad su joj pratioci na Instagramu ukazali na to, pa je stikerima sakrila Todorovićkino prezime da bi zamaskirala ovaj propust.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading