Kuma gradi Ceci kuću od TRI MILIONA EVRA! Viki otkrila detalje rekonstrukcije vile na Kipru!

Autor:

Zabava

07.10.2022

18:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Firma Viki Miljković radi na rekonstrukciji Cecine kuće na Kipru, koja trenutno ima od 400 kvadrata i vredi oko dva miliona.

Kuma gradi Ceci kuću od TRI MILIONA EVRA! Viki otkrila detalje rekonstrukcije vile na Kipru!

Foto: ST/D.KADIĆ, ATA Images

Ceca Ražnatović, Viki Miljković

Folk pevačica Viki Miljković odnedavno je počela da se bavi prodajom i uređivanjem luksuznih nekretnina, a jedna od prvih klijentkinja joj je kuma Svetlana Ceca Ražnatović. Kako saznajemo, Violetina firma radi na rekonstrukciji Cecine kuće na Kipru, koja trenutno ima od 400 kvadrata i vredi oko dva miliona, dok će, po završetku svih radova, biti proširena i imati 600 kvadrata, te će njena vrednost iznositi bar tri miliona evra.

Foto: ATA Images

Viki Miljković i Taške

Naime, prvi pregovori o renoviranju Cecine velelepne vile na Kipru započeti su prošle godine, kada je poznata folkerka na nekoliko dana otputovala kod kume u Aja Napu da bi na licu mesta zajedno procenile šta sve treba da se radi. Kako je Miljkovićka u razgovoru za Republiku otkrila, odmah je bilo jasno da tu ima više posla nego što se činilo, te da bi bilo dobro da, osim što renoviraju vilu od poda do plafona i uređuju dvorište, dograde još nekih 200 kvadrata.

- Sada trenutno radimo građevinski projekat. Unutrašnji projekat, tačnije dizajn, završili smo odavno - rekla je Viki na početku razgovora za naš portal, pa nastavila:

- Prvo je trebalo samo da se uradi rekonstrukcija, ali ta rekonstrukcija je bila, mnogo, mnogo velika. Sve smo izmenili, i sada će Cecina kuća imati preko 600 kvadrata. To je jedan mnogo veliki zahvat i dok smo razgovarale Ceca, Lidija i ja, došle smo do zaključka da će verovatno sve ići ispočetka. Tako da se trenutno radi građevinski projekat.

Foto: instagram.com/cecaraznatovic

Cecina vila na Kipru

Kada su se dogovorile oko svih detalja vezanih za sređivanje kuće i imanja, kako dalje priča Miljkovićka, kuma Ceca je s punim poverenjem sve radove prepustila njoj i sestri Lidiji.

- Ceca nije zahtevna, ima potpuno poverenje. Sve radove je prepustila meni i Lidiji, kao i našem timu arhitekata.

Inače, pre renoviranja je Cecina vila na Kipru procenjivana na dva miliona evra, a posle ovakvih radova i proširenja kvadrature vrednost će joj sigurno porasti za bar još jedan milion.

Podsećanja radi, Viki Miljković u poslednje vreme ističe da je veoma posvećena novom biznisu s nekretninama, koji je pokrenula sa suprugom Draganom Taškovićem Tašketom. Firmu su otvorili u Beogradu a, kako je ranije pričala pevačica, svoje brokere imaju i u Čikagu, Majamiju, Dubaiju, na Karibima i u Floridu.

Viki, presvuci se - s "Granda" u Skadarliju u istom odelu!

Republika

Foto: instagram.com/cecaraznatovic

Viki Miljković

Članica žirija "Zvezda Granda" Violeta Miljković prekjuče je u studiju na Košutnjaku snimala emisije za novu sezonu takmičenja, a onda je u istoj odevnoj kombinaciji produžila na nastup koji je te večeri imala u Skadarliji. Naime, folkerka se u četvrtak oko podneva pojavila ful doterana na snimanju, gde je nasmejana pozirala fotografima, a onda je u identičnom izdanju stigla na tezgu u jednom restoranu u čuvenoj beogradskoj gradskoj četvrti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading