SRPSKA MILIONERKA KUPILA VILU OD JANE PA GRADI SEBI MAUZOLEJ: Želi svoj muzej blizu Belog Dvora!

Autor: Republika

Zabava

15.06.2021

11:45

Svekar poznate pevačice Jane Todorović prodao je raskošnu vilu poznatoj spskoj bogatašici koja je tu odlučila da izgradi sebi mauzolej.

E-Stock/B.Mirkov, ST/A. Nalbantjan
Kupila vilu od Jane pa napravila muzej

Jedna od najbogatijih žena na ovim prostorima, supruga biznismena Milana Jankovića, poznatijeg pod pseudonimom Filip Cepter, Madlena odlučila je da sebi izgradi muzej-legat. 

Madlena je započela gradnju mauzoleja na Dedinju, nedaleko od Belog dvora i američke ambasade, na mestu gde je nekada bilo sedište VIP produkcije.

youtube.com/Mira Adanja-Polak - zvaničan kanal
Filip Cepter gradi ženi mauzolej

Madlena je kupila kuću koja je pripadala svekru pevačice Jane Todorović i tu započela izgradnju muzeja na prostoru od nekoliko hiljada kvadratnih metara. Jana i njen suprug Ivan bili su vlasnici pomenute produkcijske kuće, pa su u tim prostorijama nastupali mnogobrojni pevači sa domaće javne scene: Di-džej Krmak, Fazlija, Sanja Maletić, Jami, kao i drugi, saznaje Objektiv.rs. 

E-Stock/B.Mirkov
Madlena Cepter

S obzirom na to da se muzička kuća ugasila pre više od deceniju, pevačicin svekar je nekretninu na Dedinju prodao porodici Cepter pre nekoliko godina.

Radovi na vile su uveliko u toku, a budući muzej-legat Madlene Cepter pravljen je po uzoru na Belu kuću u Vašingtonu. Iako je rekonstrukcija ove vile započela 2018. godine, a završni radovi najavljeni za 2020. godinu, izgleda da je sve potrajalo malo duže. 

Komentari (0)

Loading