Sledi susret starih znanaca: Evo gde možete pratiti Novakovu borbu za polufinale turnira u Astani!

Autor:

Sport

07.10.2022

06:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uspešno je najbolji srpski teniser prebrodio dve startne prepreke na prestižnom turniru u Astani, a danas ga očekuje svakako do sada najveće iskušenje.

Sledi susret starih znanaca: Evo gde možete pratiti Novakovu borbu za polufinale turnira u Astani!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković je u prve dve runde ATP turnira iz kategorije 500 koji se održava u kazahstanskoj Astani ubedljivo trijumfovao prepustivši svojim rivalima svega šest gemova u četiri odigrana seta.

Ovoga puta u četvrtfinalu ga očekuje dobro poznati rival, ruski teniser Karen Hačanov koji trenutno zauzima 18. poziciju na listi najboljih tenisera planete.

Prema ranije utvrđenom planu meč između Đokovića i Hačanova je treći tokom današnjeg programa i započeće u 14 časova po srpskom vremenu, a svi ljubitelji tenisa moćiće ovaj meč da prate u direktnom prenosu na TV Sport klub 1.

 

 

Treba napomenuti da su se dvojica tenisera do sada sedam puta sastajala i da Novak Đoković vodi sa 6:1 u pobedama.

Prvi susret odigrali su na Vimbldonu 2018. godine kada je u osmini finala srpski teniser slavio sa 3:0 u setovima. Iste godine Karen Hačanov se revanširao na Masters turniru serije 1000 u Parizu slavivši rezultatom 2:0 (7:5, 6:4) što je ujedno i jedina pobeda ruskog tenisera u duelima sa Novakom Đokovićem.

Poslednji put njih dvojica su "ukrstili rekete" na Serbia openu ove godine, kada je Đoković u polufinalu nakon velike borbe i tri odigrana seta slavio rezultatom 2:1 (4:6, 6:1, 6:2).

Pobednik duela između Novaka Đokovića i Karena Hačanova u polufinalu će se sastati sa boljim iz meča u kojem se sastaju Španac Roberto Bautista Agut i Danil Medvedev.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading