KRATKO I JASNO: Fizički sam spreman i mentalno motivisan - nakon što je počistio Holanđanina sa terena, Novak se obratio javnosti!

Autor:

Sport

06.10.2022

13:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

NAjbolji srpski teniser nastavlja sa demonstracijom sile na ATP turniru u Astani.

KRATKO I JASNO: Fizički sam spreman i mentalno motivisan - nakon što je počistio Holanđanina sa terena, Novak se obratio javnosti!

Foto: Tanjug/AP

Nakon Čilenca Kristijana Garina i holandski teniser Botik van de Zandšulpaj, počišćen je sa terena u dva seta. Holanđanin je imao nešto bolji učinak od prvog Novakovog rivala u Astani, ali mu četiri osvojena gema ipak nisu donela preterano zadovoljstvo.

Odmah nakon meča, najbolji srpski teniser je izjavio:

- Servis me je odlično služio pogotovo u prvom setu. U drugom setu sam bolje čitao njegov servis i time sam lakše ulazio u teren, a samim tim i stizao do prednosti. Na kraju, ostvario sam važnu pobedu i sada idem dalje. 

 

 

Zanimljivo zapažanje imao je novinar na samom terenu. On je konstatovao da Novak nikada nije izgledao svežije na terenu, posebno kada je ovaj deo sezone u pitanju:

- Moja sezona je drugačija od bilo čije, od bilo kog drugog tenisera. Praktično nisam igrao tri meseca i samim tim sam fizički spreman i mentalno motivisan da učinim ono što želim - zaključio je u kratkom obraćanju Novak Đoković.

U četvrtfinalu Novak Đoković se sastaje sa ruskim teniserom Karenom Hačanovim, tačno vreme odigravanja ovog susreta biće naknadno određen.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading