LUDILO NA N1! Vučić im kriv, jer su nam Hrvati zabranili naftu!

Autor:

Vesti

06.10.2022

13:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon današnje sramne odluke Evropske unije da na insistiranje Hrvatske i Srbiji uvede sankcije po pitanju ruskog gasa, N1 je dovela "stručnjake" koji će ovu odluku komentarisati.

LUDILO NA N1! Vučić im kriv, jer su nam Hrvati zabranili naftu!

Foto: Printscreen/Twitter/LaziDetektor

Aleksandar Popov

- Ja mislim da je ovo posledica dugogodišnjih loših odnosa između Beograda i Zagreba.  Naravno tu obe strane snose određen deo krivice, međutim mislim da dobar deo krivice leži u Beogradu, jer mi nemamo dobre odnose ni sa Zagrebom, ni sa Sarajevom, niti sa Podgoricom u ranijem periodu - rekao je Aleksandar Popov, inače dobar prijatelj Stjepana Mesića.

 

 

- Ova retorika koja je pojačana u poslednjih pola godine, možda i više, koja dolazi iz Boegrada, jako nije dobra, jer ako predsednik i njegovi sardnici premijera susedne zemlje nazivaju podanikom i upućuju druge oštre strelice u pravcu Zagreba, onda se dobije i adekvatan dgovor iz Zagreba. Prvo verbalan, a evo sada je došao, u kritično vreme, u momentu snabdevanja energentima - rekao je na N1.

- Ja mislim da je naša vlast morala da bude daleko konstruktivnija u odnosima  u regionu. Ne mislim da je samo ona kriva, ali dobar deo krivice leži na njoj, zato što imamo tako loše odnose sa jednom zemljom Evropske unije koja može u mnogo čemu da nas saplete! -

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je u Pragu da će njegov odgovor na poteza Hrvatske na čije je insistiranje onemogućen uvoz ruske nafte preko Janafa, a što je obuhvaćeno novim paketom sankcija protiv Rusije, biti pristojan, ozbiljan i dalekosežan.

- Moj odgovor biće pristojan, ozbiljan i dalekosežan - rekao je predsednik Vučić na pitanje novinara danas u Pragu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (4)

Loading
Branka Met

06.10.2022 16:29

Gde N1 pronalazi ove "stručnjake"? Ljudi koji, pod broj 1 - nemaju nikakav odnos prema državi u kojoj žive, kojima je svuda bolje nego u Srbiji. Patriotizam, rodoljublje i slični pojmovi za njih su nepoznanica, kada se govori o Srbiji, ali su istovremeno puni razumevanja prema Hrvatima koji na razne načine, često vrlo fašističke, iskazuju svoje rodoljublje ili patriotizam. Pod broj 2 - mrze Vučića i to vrlo agresivno izražavaju kao svoj politički - opozicioni stav, makar se taj stav može objasniti isključivo psihičkim dijagnozama koje se prepoznaju na prvu. Pod broj 3 - sve što vlast uradi nije dobro i uvek je trebalo uraditi drugačije, odnosno suprotno. Na žalost i to je politički stav onih koji su Srbiji učinili samo loše stvari ili koji nisu sposobni smisliti ama baš ništa, jer nemaju nikakve mentalne kapacitete za tako nešto, pa po svoje mišljenje odlaze u strane ambasade, a o tome što je i kako se vodi država nemaju pojama. Pod broj 4 - navijaju za neprijatelje Srbije, jer misle da će im se uvući, domoći se foteljice i uhljebiti se na neko vreme. Ionako nisu ni na koji način ostvareni, pa ovako ispunjavaju svoj san da budu "neko", da im poraste ego, a da pri tome samo ispunjavaju zadatke i politiku svojih mentora. Ima još...., ali dosadno je nabrajati. To su ti "stručnjaci" koje je običan svet davno pročitao!

Prof

06.10.2022 17:00

@Branka Met - Unijaćenja dovode do promene kolektivnog identiteta a potom i do autošovinizma... Projekat je to za Slovenske narode...

Branka Met

06.10.2022 20:29

@Prof - To je projekat za Slovenske narode i on se sprovodi. Meni ovo više liči ne samo na autošovinizam, nego kompletnu destrukciju čoveka, porodice, društva i države i to za većinu stanovnika zemaljske kugle. Mislim da se unijaćenje provodi pod okriljem vere, dakle zvanične crkve i nekakvih kanona. Ovo što se radi u celom svetu je, po meni daleko od bilo kakve vere, čak i kao privida. Ovo je neka smišljena mantra uništenja većine čovečanstva preko ratova, gladi, boleština, nemorala, svođenje malog čoveka na identifikaciju nekim algoritmom preko kojega možete zaključiti da je živo biće bez imena, pola, vere, nacije... koje treba utamaniti. Da li je osnova toga satanizam ili nešto gore meni nepoznato - ne znam.

ZV

07.10.2022 18:22

Dajte maknite toga kvislinga sa nacionalnih medija , neka ide tamo gde ga plaćaju u društvu svojh petokolonaša .