MITROVIĆ POTPUNO ISKREN: Otkrio razloge poraza od Baskonije (VIDEO)

Autor:

Sport

19.10.2022

21:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Krilni centar Crvene zvezde bez dlake na jeziku.

MITROVIĆ POTPUNO ISKREN: Otkrio razloge poraza od Baskonije (VIDEO)

Foto: Starsport

Košarkaši Crvene zvezde još nemaju pobedu u Evroligi ove sezone, pošto su i u trećem kolu elitnog takmičenja doživeli poraz, a sada je od njih bolja bila Baskonija u Vitoriji.

Posle meča je svoje impresije izneo krilni centar crveno-belih Luka Mitrović.

- Dva potpuno različita poluvremena. U prvom smo igrali baš dobro, imali smo odličan protok lopte, pronalazili smo otvorene šuteve i imali smo dosta lakih poena ispod obruča. Odbrana nije bila na zavidnom nivou, ali je rezultat bio na našoj strani. Baskonija se kasnije prilagodila na naš napad, stao je protok lopte, a odbrana je ostala na nivou iz prvog poluvremena. Napad je stao i na taj način se vrlo teško mogu pobeđivati utakmice u Evroligi. Baskonija ima vrhunske šutere, pogodili su pregršt trojki - rekao je nekadašnji kapiten tima sa Malog Kalemegdana.

Republika

Foto: Starsport

Luka Mitrović protiv Baskonije

Crvena zvezda već u petak gostuje Realu u Madridu, u četvrtom kolu Evrolige.

- Utakmica protiv Reala ne dolazi u zgodnom momentu za nas, posle tri poraza u Evroligi. Moramo da se odmorimo, a i pripremimo u ovom jednom danu pauze i da izađemo na megdan jednom od najboljih evropskih timova, pa da vidimo koliko možemo u ovom trenutku.

Nastavio je o utakmici sa "Kraljevskim klubom".

- U prirodi sportista je da izađu na teren i sve urade da dođu do pobede, ko god bio protivnik. Koliko će biti potrebno da bi se pobedio Real u Madridu i da li je ekipa spremna za to videćemo, ali zašto da ne verujemo u čudo - poručio je Mitrović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading