OGLASIO SE PANTER POSLE 0/3: Nismo potonuli, "Parni valjak" se PALI protiv Virtusa!

Autor:

Sport

19.10.2022

19:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sjajni šuter veruje da će crno-beli početi da pobeđuju u Evroligi.

OGLASIO SE PANTER POSLE 0/3: Nismo potonuli, "Parni valjak" se PALI protiv Virtusa!

Foto: Starsport

Kevin Panter

Košarkaši Partizana u četvrtak od 20 časova i 30 minuta dočekuju ekipu Virtusa, a uoči novog dvoboja sa Italijanima oglasio se kapiten crno-belih Kevin Panter.

"Parni valjak" je Evroligu otvorio sa tri poraza, a poslednji u nizu viđen je u utorak uveče, protiv Olimpije iz Milana, nakon preokreta.

Težak poraz smo pretrpeli protiv Olimpije, ali smo svi dobro psihički. Definitivno verujem da ekipa može da prevaziđe ovo brzo i bude spremna za Virtus. Lično mi nije teško da se spremim za ovako nešto, radio sam ovo dovoljno dugo da znam da nije. Nekim igračima u ekipi je ovo možda nova situacija, ali bićemo spremni - kazao je Panter, koji se prisetio svog boravka na Apeninima.

Republika

Foto: Starsport

 

Nemam posebnu motivaciju protiv Virtusa, prošlo je od tog vremena nekoliko godina. Bila je to moja prva sezona u Italiji, osvojili smo Ligu šampiona, bilo mi je lepo - podvukao je Panter.

Podsetimo, na startu elitnog takmičenja Partizan je poražen na gostovanjima Albi i Baskoniji, a "Grobari" se nadaju da će njihovi miljenici prekinuti "crni niz" protiv ekipe iz Bolonje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading