GROBARI ĆE BITI BESNI: Obradović ne menja GUBITNU formulu

Autor: Republika/Tanjug

Sport

19.10.2022

18:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Željko pred Virtus radi sve isto kao i uoči prethodnih evroligaških duela, koje su crno-beli izgubili.

GROBARI ĆE BITI BESNI: Obradović ne menja GUBITNU formulu

Foto: Starsport

Željko Obradović

Trener košarkaša Partizana Željko Obradović izjavio je uoči duela protiv Virtusa iz Bolonje u Evroligi da njegovi izabranici moraju maksimalno koncentrisano da uđu u duel sa italijanskim timom.

Meč četvrtog kola elitnog evropskog takmičenja igra se u četvrtak od 20.30 u "Štark areni".

Crno-beli u utakmicu ulaze sa skorom 0-3, dok Virtus ima jednu pobedu i dva poraza.

- Ponovo smo radili skauting, kao što uvek radimo - kazao je popularni Žoc, što može iznervirati navijače "Parnog valjka", jer ta taktika do sada ove sezone nije urodila plodom.

- Radi se pre svega o ekipi koja igra jaku odbranu. Pokušavaju čestim izmenama da drže visok nivo, imaju igrače sposobne da to rade. Menjaju odbranu, to je nešto na šta moramo da budemo spremni. Što se tiče njihovog napada, pokušavaju da igraju u tranziciji, imaju igrače na pozicijama četiri i pet koji mogu da uspostave igru na niskom postu. Svi ovi igrači koje sam nabrojao u odbrani imaju i veliki napadački kvalitet i apsolutno jasne ideje kada i koga žele da koriste. Probaćemo večeras i ujutru da reagujemo u tom smislu, moramo da budemo maksimalno koncentrisani kako bi se odigrala dobra utakmica - poručio je Obradović za zvanični sajt KK Partizan.

Centar Partizana Matijas Lesor pred duel sa Virtusom poručio je da će on i njegovi saigrači pokušati da bolje zatvore utakmicu jer su u prethodne dve protiv Baskonije i Olimpije iz Milana izgubili zbog loše igre i koncentracije u završnici duela.

- Želimo prvu pobedu, želimo dobru utakmicu. Odigrali smo poslednja dva meča u Evroligi bolje nego prvo kolo, ali moramo da pronađemo način da kvalitetnije zatvorimo meč. Nisam umoran, tu sam da bih igrao i srećan sam kada sam na terenu. Trener ima poverenja u mene i sve što želim je pobeda - rekao je Lesor.

Boje Virtusa iz Bolonje brani bivši kapiten reprezentacije Srbije Miloš Teodosić, a trener italijanskog tima je Serđo Skariolo, koji je na ovogodišnjem Eurobasketu osvojio zlatnu medalju sa reprezentacijom Španije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
KUMANOVO

19.10.2022 21:13

PLEJ fali. PLEJ. On RESAVA egal.