NEŠTO DOBRO I U PORAZU: Zek Lidej postavio rekord o kom će se dugo pričati!

Autor:

Sport

19.10.2022

07:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

I pored poraza u neizvesnoj završnici, Zek Lidej će i po nečemu dobrom pamtiti meč sa Armanijem u Areni.

NEŠTO DOBRO I U PORAZU: Zek Lidej postavio rekord o kom će se dugo pričati!

Foto: Starsport

Zek Lidej

Partizan je zabeležio i treći poraz ove sezone u Evroligi iz isto toliko mečeva, a u triler završnici Milano je u grotlu Arene slavio sa 80:75.

Čini se da je ključna četvrtina bila treća, kada je Partizan ispustio prednost koju je odličnom igrom gradio prvih 20 minuta. Treći kvartal je ekipa iz Milana dobila sa 21:12 i tako potpuno preokrenula tok meča.

Međutim, ono što upada u oči je da je Zek Lidej bio strelac svih 12 poena za Partizan u trećoj deonici. Krenuo je taj period igre na klupi, a onda je ušao i zapalio Arenu. Postigao je u tom delu igre dve od svojih pet trojki, a poentirao je i tri puta ispod koša, čime je stigao do brojke od 12 poena u trećoj četvrtini. Svi ostali igrači crno-belog tima nisu postigli nijedan.

Pošto 12 poena nije malo, pravo je pitanje kada će neki igrač u elitnom košarkaškom takmičenju ostvariti sličan uspeh, odnosno da postigne sve poene svog tima u jednoj deonici.

Lidej je vodio Partizan sinoć sa fenomenalnih 25 poena, ali njegova partija nije bila dovoljna da se izbegne poraz od vrlo jake ekipe Milana.

"Parni valjak" će priliku za popravni imati već sutra, pošto će na istom mestu dočekati i drugog italijanskog predstavnika, ekipu Virtusa iz Bolonje. Ekipa sa severa Italije ima jednu pobedu i dva poraza posle tri odigrana meča u Evroligi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading