ANĐUŠIĆ NEMA S KIM DA PRIČA NA SRPSKOM: Obradović ostalim Srbima dao ukupno 19 sekundi na parketu

Autor:

Sport

18.10.2022

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Željko nema poverenja u domaće igrače.

ANĐUŠIĆ NEMA S KIM DA PRIČA NA SRPSKOM: Obradović ostalim Srbima dao ukupno 19 sekundi na parketu

Foto: Starsport

Košarkaši Partizana i dalje ne znaju za pobedu u Evroligi ove sezone, pošto su i u trećem kolu doživeli poraz.

Nakon dva neuspeha na starni, crno-bele je sada usred Beograda nadigrala ekipa Olimpije iz Milana.

Možda se može reći da je u pitanju nedostatak sreće za "Parni valjak", ali možda tajna i serije poraza leži u tome što su crno-beli ove sezone legija stranaca koja ne oseća klub i sigurno pred vrelom atmosferom koju prave Grobari ne daje ono što bi davala petorka sačinjena od srpskih igrača.

Ma, ne mora da bude ni petorka, ali bi Željko Obradović mogao bar tri domaća igrača da ubaci u vatru... Sigurno bi mu bili zahvalni svi navijači Partizana, a jednog dana i reprezentacije Srbije.

Republika

Foto: Starsport

Željko Obradović tokom meča s Armanijem

Za razliku od prošlog kola kada su Srbi postigli samo tri poena za crno-bele, ovog puta je raspoloženiji bio Danilo Anđušić, koji je meč završio sa devet.

Međutim, drugi srpski igrači nisu imali maltene ni priliku da se upišu u strelce. Naime, od 12 košarkaša koliko ih je bilo u sastavu, samo su njih četvorica Srbi, a dvojica (Balša Koprivica i Tristan Vukčević) čak nisu ni kročili na parket, dok je Uroš Trifunović u igri bio svega 19 sekundi.

To praktično znači da se Anđušić, koji je igrao 14 minuta, pred prepunim tribinama Grobara osećao kao stranac u crno-belom dresu, jer nije imao sa kim da prozbori koju reč na maternjem, srpskom, jeziku...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading