TE GLUPE GREŠKE: Egzum otvorio dušu posle poraza od Armanija

Autor:

Sport

18.10.2022

21:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Australijanac ne može da veruje da su crno-beli ispustili još jednu pobedu u Evroligi.

TE GLUPE GREŠKE: Egzum otvorio dušu posle poraza od Armanija

Foto: Starsport

Dante Egzum protiv Armanija

Košarkaši Partizana doživeli su i treći poraz ove sezone u Evroligi, pošto su u prvoj utakmici na domaćem terenu izgubili od Olimpije iz Milana.

Verovatno najgoru partiju od dolaska u Humsku pružio je Dante Egzum koji je upisao sedam poena, uz loš šut iz igre (1/5 za dva i 1/2 za tri), četiri skoka, jednu asistenciju i čak šest izgubljenih lopti.

Zahvaljujem se navijačima što su došli. Bilo je neverovatno, najbolja atmosfera u karijeri. Razočaravajuće je što nismo mogli da pobedimo, ali možemo da izvučemo pozitivne stvari iz ovog meča. Kontrolisali smo utakmicu do kraja. Glupe greške. Verujem da ćemo posle ovoga biti bolji, sezona je duga. Moramo bolje da zatvaramo utakmice i da ovakve mečeve pretvaramo u pobede - rekao je Australijanac posle meča.

Republika

Foto: Starsport

Dante Egzum protiv Armanija

Crno-bele već u četvrtak čeka novi evroligaški duel na domaćem terenu, a u Beograd tada stiže drugi italijanski tim - Virtus iz Bolonje.

Uvek je teško posle poraza, ali moramo da se vratimo. Moramo zbog navijača, sledeća utakmica je ona koju moramo da pobedimo. I ovo je bila sjajna utakmica, samo smo posustali u četvrtoj deonici. Bićemo bolji - poručio je Egzum.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading