KOŠMARAN START ZA ŽOCA: Obradoviću se ovo nikad u karijeri nije desilo!

Autor:

Sport

19.10.2022

09:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posle 28 godina i ovo se desilo Partizanovom treneru.

KOŠMARAN START ZA ŽOCA: Obradoviću se ovo nikad u karijeri nije desilo!

Foto: Starsport

Željko Obradović i Partizan ne mogu da se pohvale dobrim startom u novoj sezoni Evrolige. Poraženi su od AlbeBaskonije na gostovanjima, ali i od Armanija kod kuće, pa posle tri kola drže začelje tabele, bez ijedne pobede.

Ovako loš start je posebno šokantan znajući ko se nalazi na klupi crno-belih. Naime, ovo je Obradoviću 28. sezona u elitnom evropskom košarkaškom takmičenju, a nikada do sada nije krenuo sa tri poraza u tri kola.

Devetostruki osvajač Evrolige je do sada, u svih 27 sezona, imao makar po jednu pobedu u prva tri meča. Ipak, sa Partizanom to nije slučaj. "Parni valjak" je najbliži pobedi bio u Baskiji, kada je Hauard trojkom u poslednjoj skkundi izborio produžetak domaćinu, koji je na kraju i slavio.

Bili su crno-beli blizu pobede i sinoć, imali su plus devet na sedam minuta do kraja, ali ih je nova loša završnica koštala pobede.

Priliku za prvi trijumf Partizan će imati već sutra uveče, kada će se u Areni sastati sa drugim italijanskim predstavnikom u Evroligi, ekipom Virtusa iz Bolonje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading