ATAMAN PROGNOZIRAO TOP 8: U završnici Evrolige i jedan srpski tim!

Autor:

Sport

08.10.2022

10:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ergin Ataman, trener Anadolu Efesa, prognozirao je ishod Evrolige, odnosno koji timovi će se naći u TOP 8 fazi.

ATAMAN PROGNOZIRAO TOP 8: U završnici Evrolige i jedan srpski tim!

Foto: Tanjug/AP

Ergin Ataman

Prema njegovom mišljenju, F4 Evrolige će igrati Real, Barselona, Olimpija Milano i njegov Efes, a šanse za TOP 8 daje i ekipi Partizana.

U Fajnal for će da se plasiraju Efes, Real, Barselona Olimpija iz Milana, a tu može da se umeša i Monako koji je značajno povećao budžet i doveo odlične igrače. U plej-of mogu da se plasiraju Fenerbahče, Bajern, Makabi, Panatinaikos, Partizan koji vodi Željko Obradović, a važan faktor je i domaći teren koji može da napravi razliku. Na kraju bih izdvojio i Virtus iz Bolonje - istakao je turski trener u razgovoru za "Gazeta delo Sport".

Ataman je izjavio šta očeku ove sezone od svog tima.

Prošle godine je moja mantra bilo odbrojavanje, tačnije broj pobeda koji nas je delio od titule. Ovaj put ću da idem sa podignuta tri prsta. Neću da trošim reči, dovoljno je da obeležim broj - izjavio je Ataman, koji prognozira da će finale ovogodišnje Evrolige igrati ekipe Anadolu Efesa i Olimpije Milano.

Efes je na pravi način krenuo u odbranu titule, nakon što su u Istanbulu savladali ekipu Crvene zvezde, rezultatom 72:59.  Turski tim će u narednom kolu gostovati ekipi Monaka, koja je takođe slavila u prvom kolu, na gostovanju Virtusu iz Bolonje sa 83:66.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading