KAD ŽELJKO POBESNI: Ovakvog Obradovića dugo nismo videli - od njegove vike orila se hala! (VIDEO)

Autor:

Sport

08.10.2022

06:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gotovo punu deceniju pristalice crno-belih očekivale su ovaj trenutak.

KAD ŽELJKO POBESNI: Ovakvog Obradovića dugo nismo videli - od njegove vike orila se hala! (VIDEO)

Foto: Starsport

Željko Obradović

Košarkaši Partizana gostovanjem u Berlinu obeležili su svoj povratak na evroligaški scenu. Mnogi su smatrali da osetno pojačan sastav trenera Željka Obradovića može stići i do startnog iznenađenja u duelu sa Albom, ali su domaćini pokazali da je elitno takmičenje ipak potpuno druga dimenzija takmičenja u odnosu na ono što su crno-beli igrali prethodnih sezona.

Mnogo toga je škripalo u igri Partizana, pa se slobodno može reći da je pitanje pobednka bilo rešeno već nakon uvodnih 20 minuta igre.

Pokušali su crno-beli u trećoj deonici da stignu do kakvog, takvog rezultatskog egala, ali su u prelomnim trenucima usledile greške koje su prilično iznervirale stratega Partizana.

Bio je Željko Obradović prinuđen da pozove tajm-aut tokom kojeg je vidno iznerviran imao šta da poruči svojim izabranicima.

 

 

Da podsetimo, na povratku u elitno evropsko košarkaško takmičenje, Partizan je poražen od Albe rezultatom 84:100, a priliku za popravljanje utiska imaće već narednog četvrtka 14. oktobra kada će gostovati u Španiji ekipi Baskonije koja je na startu nove sezone kao gost savladala Valensiju rezultatom 81:71.

 

Standings provided by Sofascore

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading