"Radim 100 sklekova dnevno i mirišem ruzmarin" Verica Rakočević otkrila TAJNU njenog izgleda, OVAJ ritual joj je najviše pomogao!

Autor:

Zabava

08.10.2022

06:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Verica Rakočević otkrila je tajnu njene lepote.

"Radim 100 sklekova dnevno i mirišem ruzmarin" Verica Rakočević otkrila TAJNU njenog izgleda, OVAJ ritual joj je najviše pomogao!

Foto: ATA Images

Verica Rakočević

Istaknuta stilistkinja i kreatorka Verica Rakočević poznata je po vedrom duhu, a mnogi kažu da je za nju vreme stalo. Verica uživa u ljubavnoj idili sa Veljkom Kuzmančevićem, koji je od nje mlađi 35 godina. 

No, u jednoj emisiji, koja je postala viralna na društvenoj mreži TikTok, Verica je otkrila tajnu njenog izgleda, pa progovorila o strahu od fizičke starosti. 

Republika

Foto: ATA Images

Verica Rakočević revija

 

- Nikada nisam bila opterećena izgledom zbog iozgleda, ja sam bila opterećena snagom zbog godina. Dođete na trenutak i kažete imam 74 godine, a onda nekako nagi stanete ispred ogledala i kažete: ,,Okej, mene ne boli ni kuk, ni koleno"- započela je Verica, pa nastavila:

- Ustajem u 6, trčim ujutru, radim do uveče, mirišem ruzmarin u poslednje vreme, kažu da pojačava memoriju, ja sam srećna i zadovoljna, uradim 100 sklekova dnevno. Godine su to, da se ne lažemo, ne radujem se borama, ne mislim da je svaka bora lepa, da me podseća na nešto. Divim se ženama koje se raduju svojoj bori, ja se ne radujem, to je samo korak ka kraju - ispričala je Verica za medije. 

Republika

Foto: ATA Images

Verica Rakočević i Veljko Kuzmančević

 

Podsetimo, iako se dosta spekulisalo o razvodu sa Veljkom, Verica je demantovala te navode medija, budući da redovno objavljuje fotografije sa mnogobrojnih destinacija, na kojima uživa sa mlađim momkom. 

BONUDE VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading