Anja Blagojević zbog GAŠENJA kanala Baki Prasetu prinuđena na dodatni posao: Pokrenula KURS za devojke, roditelji spremite vašu decu za OVO! (FOTO)

Autor:

Zabava

08.10.2022

06:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Devojka Bake Praseta, Anja Blagojević pokrenula je sopstveni biznis, kom se svi smeju!

Anja Blagojević zbog GAŠENJA kanala Baki Prasetu prinuđena na dodatni posao: Pokrenula KURS za devojke, roditelji spremite vašu decu za OVO! (FOTO)

Foto: printscreen/instagram.com

Devojka ozloglašenog jutjubera Bogdana Ilića poznatijeg kao Baka Prase, Ana Blagojević shvatila je da je poslednji trenutak da započne sopstveni biznis, dok njen dečko nije potpuno završio svoju karijeru. 

Budući da mu je Jutjub kanal od 2 miliona ugašen zbog nedoličnog ponašanja i propagiranja nasilja i nedozvoljenih supstanci, Anja je donela odluku da započne sopstveni kurs za devojke. 

Republika

Foto: Youtube.com printscreen

Anja Blagojević i Baka Prase se pomirili

 

Na Instagram profilu Anja je objavila nekoliko storija, koje vam prenosimo u celosti. 

- Na ovom projektu dakle radim mnogo, mnogo dugo, jer sam htela da sve bude savršeno i da svaki mogući detalj obuhvatima. Na ovom kursu učimo: Kako da zavoliš i prihvatiš sebe i svoje mane; Kako da pozirate, osnovne poze držanja tela i one malo naprednije, kako ispasti više ili niže, krupnije ili mršavije; Odakle pronalazim inspiracije za fotke; Kako editujem fotke, sve aplikacije koje koristim na telefonu; Osvetljenost, odnosno kako slikati po danu kako po noći, kako pomoću senki istaći svoje telo i još mnogo detalja koji prave ogromnu razliku između amaterskih i kvalitetnih fotografija - napisala je Anja, pa dodala:

 

- Takođe će biti i lekcije konkretno vezane za posao, odnosno kako zarađivati na Instagramu; Pričaću vam moje iskustvo, kada i kako sam prvi put zaradila sa 10 hiljada pratilaca još pre 3-4 godine; Sve slike koje budete videti na sajtu su napravljene telefonom, tako da nema potrebe za profesionalnom kamerom, dovoljan je samo telefon. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading