Ugašen Youtube kanal BAKE PRASETA! Širi mržnju, promoviše blud i nemoral, poziva na nasilje...!

Autor:

Zabava

28.09.2022

05:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ugašen Youtube kanal Baka Praseta.

Ugašen Youtube kanal BAKE PRASETA! Širi mržnju, promoviše blud i nemoral, poziva na nasilje...!

Foto: outube.com printscreen/Baka Prase

Youtube kanal Bogdana Ilića, poznatijeg kao Baka Prase, jutros je ugašen.

Od početka Jutjub kanal Bake Praseta promoviše nasilje, provociranje, blud i nemoral, luksuzan život, iživljavanje nad slabijim, kao i iživljavanje nad devojkama i ženama!

Podsećamo, istražni organi vode više predmeta protiv Bake Praseta, između ostalog, sumnjiči se za utaju poreza i više prevara na Internetu.

Jutjuber Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, široj javnosti je poznat kao neko ko nereko vređa i omalovažava mlade ljude kako bi ostvario profit i rezultat na svom Jutjub kanalu, pokušavajući da uništi konkurenciju, a sebi pribavi veći broj pratilaca.

Republika

Foto: Printscreen

Baka Prase

 

Slučaj Kike Đukić, mlade jutjuberke koja je na sebe digla ruku nakon višemesečnog maltretiranja od strane Bake Praseta, potresao je čitavu Srbiju i region, ali ona nije jedina njegova žrtva.

Posebno tužilaštvo za visokotehnološki kriminal je povodom saznanja da je Bogdan Ilić putem Interneta u određenom vremenskom periodu pozivao zainteresovana lica da investiraju novac u tzv. “kripcxcto-projekat QubitTech”, koji je predstavljao platformu za piramidalno prevarno investiranje u posebne tzv. “blokčejn digitalne tokene”, uputilo zahtev za prikupljanje potrebnih obaveštenja Odeljenju za VTK SBPOK MUP RS. On je ovim povodom i saslušavan.

 

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading